E2r

Hvordan fjerne voks fra klær

Det er tider når du ikke kan unngå å ha voks på klærne

Det er tider når du ikke kan unngå å ha voks på klærne. Har du noen gang gått på en middag med levende lys dato og akkurat når du står opp for å gå til vaskerom, du søler lyset ned og ha voks spill på din favoritt kjole? Vel, du er ikke alene. Det er også andre tilfeller når voks får inn klær. Det finnes måter du kan få voks av deg klærne uten å ødelegge dem. Du trenger bare å være forsiktig for ikke å rive eller brenne klærne mens du fjerner den. Denne artikkelen vil vise deg måter på hvordan du gjør det. Lese videre.

  • Stryke den. Stryk element av klær med voks på den vil smelte voksen. Når du får voks på klærne, la det tørke helt. Ta av deg klærne og forberede å stryke den. Få to rene papirposer eller gamle avis. Still jernet i henhold til type av stoff av klær. Plasser en papirpose eller en avis under. Plasser en annen en på toppen av klær hvor voksen er. Stryke papirpose. Formålet med papirposen er å la voks staven til det etter at det har smeltet. Gjør dette et par ganger før det ikke er mer voks på element av klær. Pop den i vaskemaskinen umiddelbart etter stryking det. Vask i henhold til etiketten.
  • Skrape den av. Dette er lurt å gjøre hvis voksen er tykk. Du trenger ikke å skrape av for nær stoffet. Du kan ende opp med å ødelegge din klær enn fjerne voks av den. Påfør en isbit på toppen av voks for å herde den, noe som gjør det lettere å skrape. Bruk et ikke-taggete kniv i skrape voks av. Forsiktig skrape den av klesplagg, og pass på at du ikke skjærer gjennom stoffet. Den beste måten å gjøre dette på er å legge buksen ned på et flatt underlag, som en på bordet eller på kjøkkenbenken.
  • Helle varmt vann på den. Når voksen har lagt seg, koke en kjele med vann. Henge klesplagg på en slik måte at den voks-fargede området dingler over vasken eller bassenget. Du må kanskje en annen hånd i å gjøre dette. Hell den varme vann på området. Det varme vannet vil smelte voksen av elementet. Du trenger ikke å helle varmt vann over hele klær. Bare det berørte området vil gjøre. Vask den i henhold til vaskeanvisningen. En annen måte er å fukte en vaskeklut og legg den over klær og stryke det på en middels innstilling. Dette vil fjerne eventuelle tiloversblevne voks.


Neste gang du får voks på klærne enda en gang

Hvordan fjerne voks fra klær. Helle varmt vann på den.
Hvordan fjerne voks fra klær. Helle varmt vann på den.

Neste gang du får voks på klærne enda en gang, bare følg disse tipsene, og på kort tid vil du bli kvitt den fornærmende voks. Når lyset er farget, er det mulig at det vil farge klær. Vask det umiddelbart etter å fjerne voks, slik at flekken ikke vil avgjøre, noe som gjør det vanskeligere å fjerne.