E2r

Hvordan fjerne såpe avskum fra en porselen badekar

Såpe avskum på porselen badekar kan gjøre badekaret ser virkelig skitne. Hvis det er en opphoping av avskum, kan det være vanskeligere å fjerne. Den beste tingen å gjøre er å fjerne avskum når det er bare å begynne å danne slik at det blir enklere for deg. Du vil ikke være i stand til å fjerne såpe avskum med bare vanlig såpe og vann, men det finnes andre alternativer som du kan bruke med noen ingredienser som du kanskje allerede har hjemme. Følg tipsene nedenfor for å lære hvordan du fjerner såpe avskum fra porselen badekar.

  • Eddik. Ett av husholdningsartikler som du kan bruke til å fjerne såpe avskum er eddik. Bland 1 del eddik med to deler varmt vann i en sprayflaske. Rist spray flasken godt. Spray løsningen på de delene av badekaret hvor det er såpe avskum. La løsningen arbeide på avskum i noen minutter. Etterpå bruke en gammel tannbørste eller Scotch Brite å skrubbe av såpe avskum fra badekar. Surheten i eddik skal hjelpe med å fjerne såpe avskum.
  • Sitronsaft. Et annet alternativ til eddik er frisk sitronsaft. Dette vil føre til at badekar lukter rent og friskt. Skjær en sitron i to og fjern frøene. Klem sitronsaft direkte på såpe avskum på badekar. La sitronsaft i ca 10 til 15 minutter. Etterpå bruke en tannbørste til å skrubbe av såpe avskum fra badekaret ditt. Såpe avskum bør være lett å fjerne etter at sitronsaft har blitt påført. Skyll av sitronsaft for å se om alle såpe avskum er fjernet.
  • Klor. For tøffere såpe avskum flekker, kan du bruke klor. Kjøpe klor fra jernvarehandelen. Bruk gummihansker når du bruker denne metoden, slik at du ikke vil brenne hendene med kjemikalier. Fortynne noen klor med vann og hell på de områdene hvor det er såpe avskum. La blekemiddel for å arbeide på avskum og deretter skrubbe av etterpå. Du bør åpne vinduer eller slå på en elektrisk vifte på badet for god ventilasjon.
  • Mr. Clean. Mr. Rene har en rekke produkter som du kan bruke i rengjør badet. Ett av produktene som du kan bruke til å fjerne såpe avskum er Mr. Clean magiske Eraser Bath skure. Svampen vil være i stand til å løse opp såpen avskum fra overflaten av porselen badekar. Bruk den sammen med et rengjøringsmiddel fra Mr. Clean for å bli kvitt all såpen avskum fra porselen badekar.


Hvordan fjerne såpe avskum fra en porselen badekar. Eddik.
Hvordan fjerne såpe avskum fra en porselen badekar. Eddik.

Dette er noen av alternativene som du må fjerne såpe avskum fra porselen badekar. Pass på at du gjør en generell rengjøring av badet ditt minst en gang i uken for å holde alle overflater rene, avskum gratis og rust fri. Prøv å bruke naturlige ingredienser før du bruker kjemikalier ved fjerning av avskum flekker og andre bad flekker.