E2r

Hvordan fjerne mugg lukt fra en madrass

En eller annen måte

En eller annen måte, vil det komme en tid når du vil føle at noe er galt om lukten av puten du sover på. Finne ut at madrassen har en mugg svelle kan synes å være ødeleggende, spesielt hvis du har ingen anelse om hvordan man skal håndtere det. Det kan være ulike årsaker til mugg lukter, men det hele koker ned til behovet for fjerning sin. Uavhengig av grunnen til at det er slik lukt, er det viktig å vite hvordan du fjerner mugg lukt fra en madrass. Dette er noe bedre enn helt erstatte madrassen.

Hvordan fjerne mugg lukt fra en madrass. Eksponer begge sider av madrassen for direkte sollys.
Hvordan fjerne mugg lukt fra en madrass. Eksponer begge sider av madrassen for direkte sollys.

  • Eksponer begge sider av madrassen for direkte sollys. Så mye som mulig, la den øverste delen av madrassen bli utsatt for sollys. For at andre siden av madrassen skal eksponeres også, legge det ned på en overflate som kan utsette begge sider av madrassen. Direkte sollys kan hjelpe på å fjerne mugg lukt fra madrassen.
  • Bruke natron. En husholdning element du enkelt kan bruke er natron. Spre ut en liten mengde natron over madrassen. Fokus på sprinkling på sidene og toppen. La den stå i et par timer. Etter det, kan du bruke en støvsuger til å rengjøre madrassen. Ikke glem å støvsuge den nederste delen også.
  • Kjøp pet lukt remover. Det er tilfeller der dyr kan være årsaken til dårlig madrass lukt. For å løse denne typen problem, kan du kjøpe alle merker av kjæledyr lukt remover. Disse er spesielt utviklet produkter hjelpe på å utrydde dyret lukter som pinne til madrassen. Så sjenerøst som du må, spray på den øverste delen av madrassen så vel som den nedre delen. For et par dager, la madrassen tørke ut i direkte sollys. Vend over madrassen å la den andre siden være gjennomvåt under solen.
  • Spray hvit eddik. En annen husholdning element du kan bruke er hvit eddik. Rengjør en sprayflaske og deretter fylle den med hvit eddik. Med sprayflaske, spy god mengde hvit eddik på begge sider av madrassen. Soaking under varmen fra solen regelen gjelder også her. Ved hjelp av å bruke eddik, er du la madrassen til å ha en friskere lukt mens det dreper mugg.
  • Leie eller kjøpe dyp damp renere. Deep damp renere kan også være til stor hjelp for deg. Du kan enten leie eller kjøpe dyp damp renere og bruke verktøy som er spesielt beregnet for møbler på toppen og den nederste delen av madrassen. Husk behovet av å lese instruksjonene som er angitt på renere du bruker.


Poenget er at du trenger å rense madrassen så ofte som mulig. Ikke bare vente på det å ha en sterk, irriterende lukt før du desinfisere og fjerne lukt den. Vet hvordan du fjerner mugg lukt fra en madrass, og du vil ikke lenger være bekymret for å få kvitt den dårlige lukten.