E2r

Hvordan fjerne fargestift merker

Småbarn elsker å leke med fargestifter

Småbarn elsker å leke med fargestifter. For dem er hver overflate en fin materiale for sin første abstrakte maleriet leksjonen. De må gjerne lage disse crayon merker. Men øynene dine er sikkert ikke så fornøyd med sår som disse merkene lager. Ikke skjenn barnet ditt. For nå er det beste du kan gjøre for å fjerne crayon merker. Nedenfor finner du tips om hvordan du gjør dette avhengig av materialet:

  • Bakgrunn. Spray farget del med tapet renere. Bruk en tørr og såpe-fylt ull pad til lett gni på stift flekken til den er helt fjernet. Hvis dette ikke fungerte, strø litt natron på en ren og fuktig klut og deretter gni det på flekken. Tørk av eventuelle utenlandske rester på tapet med en ren, fuktig klut.
  • Sølv. Skrap bort crayon merker bruker neglen eller noe ikke-metall ting. Vask bort den gjenværende flekken med varmt og såpevann. Skyll sølv med varmt vann og tørk av.
  • Skinn. Forsiktig skrape av crayon merker ved hjelp av en kniv. Lag en pasta ved å legge litt vann til fyldigere jorden. Påfør lim på flekken og la den på til den er tørr. Pensle lime unna. Sett lime igjen hvis det fortsatt flekken. Når crayon merker er fjernet, rengjør skinn med skinn renere.
  • Tre. Bruk en sløv kniv eller neglen til forsiktig skrape av stift merker på treverket. Tørk bort de resterende flekken med pusseskinn klut.
  • Teppet. Skrap av stift markerer med en kniv. Dab noen teppe renere på flekken med en absorberende pute. Fortsett på dabbing puten før alle merkene er borte. Påfør fortynnet teknisk sprit (en del alkohol til to deler vann) for mer sta crayon merker.
  • Porøse materialer. Disse omfatter linoleum, kork og asfalt. Forsiktig skrape av crayon merker ved hjelp av en metall slikkepott før alle merkene er borte.
  • Harde flater. Disse inkluderer vinyl flis og klær, tinn, terrazzo, rustfritt stål, skifer, sandstein, porselen, polyuretan, pleksiglass, tinn, marmor, kalkstein, jade, elfenben, jern, fugemasse, granitt, gull, glass, skifer, emalje , kobber, betong, glass, keramikk, stokk, bronse, stein, messing, Bluestone, bambus, aluminium, alabast, og akryl plast. Forsiktig skrape av crayon merker med en sløv kniv. Vær veldig forsiktig slik at du ikke riper den glatte overflaten. Skrape av bør være nok til å fjerne merkene. Men om det fortsatt crayon merker, bruk en svamp dyppet i ikke-såpe rengjøringsmiddel og vann. Tørk av svamp på hard underlag før alle merkene er fjernet. Skyll merket godt og tørk av med en ren fille.
  • Vaskbare fibre. Bruk denne teknikken for ull, spandex, polyester, olefin, nylon, modakryl, lin, bomull og akryl stoff. Skrap alle crayon merker som du kan fjerne. Dekk farget materiale med to blotting papers. Trykk på farget del med jern. Stift vil smelte, og vil bli absorbert av trekkpapir. Bytte papir når det allerede er farget. Trykk med varmt jern igjen. Gjenta dette til alle crayon merker er borte. Det kan også vaske materialet med en del av isopropanol og to deler vann. Skyll fiber inntil vannet er klart. La det tørke.


Crayon merker kan sikkert være vanskelig å fjerne

Hvordan fjerne fargestift merker. Småbarn elsker å leke med fargestifter.
Hvordan fjerne fargestift merker. Småbarn elsker å leke med fargestifter.

Crayon merker kan sikkert være vanskelig å fjerne. Men med riktige teknikkene, kan du alltids fjerne fargestift merker på alle overflater. Neste gang, minne barnet som fargestifter bør bare brukes på papir, ikke på en annen overflate.