E2r

Hvordan fjerne et vepsebol

Veps vekke en viss form for frykt hos mennesker

Veps vekke en viss form for angst hos mennesker. Forskere selv sette et navn på denne frykten og kalles "Spheksophobia." Men vepsene er fordelaktig insekter. De besøker blomster og derfor bidra i pollinering. De har også mate ungene sine med et bredt spekter av virvelløse dyr. På grunn av dette, veps hjelpe med å kontrollere bestanden av skadeinsekter. Mens vepsene er verdifulle insekter, det er en annen historie om de hekker farlig nær våre hjem. Hvis du har besluttet å ta saken i egne hender i stedet for å ringe en profesjonell til å gjøre jobben, å følge disse enkle trinn kan hjelpe deg å fjerne et vepsebol.

Hvordan fjerne et vepsebol. Finn vepsebol nøyaktige plassering.
Hvordan fjerne et vepsebol. Finn vepsebol nøyaktige plassering.

  1. Be om hjelp. Fjerne et vepsebol er ingen enkel oppgave, og vil definitivt kreve minst to par hender. Slå deg sammen med en venn eller noen fra din husstand gammel nok. Ta på lag med klær for å effektivt dekke huden din. Bruk vernebriller, hansker og hatter også.
  2. Finn vepsebol nøyaktige plassering. Det finnes forskjellige arter av veps og hver har en spesiell preferanse når det kommer til et sted å sette opp sine reir. Papir wasps vanligvis plassere reiret i henhold avsatser eller takutstikk. I mellomtiden, Hornets foretrekker feste reiret til et tre eller en busk, og selv ved siden av en bygning. Gule jakker vanligvis hekker underjordiske eller inne i veggene i bygningskonstruksjoner.
  3. Tid for å fjerne det vepsebol. Aerial reir blir effektivt fjernet ved hjelp av en tøypose. Sett posen dekker hele reiret. Raskt binde og forsegle den av mens demontering av redet. Plasser posen i vannet, helt submerging reiret. Gjør dette i flere dager for å sikre at alle vepsene dø.

Imens

I mellomtiden kan bakken veps reir ligge ved å plassere en stor bolle på reiret. Kontroller at alle inn-og utganger er godt dekket og skyv bollen i jorda. La den stå der i flere dager for å sørge for at alle vepsene blir kvalt. Reir som ligger under jorden eller i vegger krever en ganske vanskelig metode for å fjerne og kan være utenfor en gjør-det-selv-entusiast ferdigheter. Hvis vepsebol ligger i slike områder det ville være tryggere å ringe for en profesjonell hjelp.

Ulykker kan skje i løpet av vepsebol fjerning som er grunnen åndsnærværelse er svært avgjørende. Hvis du blir stukket i munnen eller halsen området og har problemer med å puste og deretter søke lege straks. Mindre alvorlige vepsestikk bør vaskes ordentlig med såpe og vann. Du kan søke anti-histamin krem ​​på det berørte området for å lindre hevelsen.

Veps vekke en viss form for frykt hos mennesker. Tid for å fjerne det vepsebol.
Veps vekke en viss form for frykt hos mennesker. Tid for å fjerne det vepsebol.