E2r

Hvordan finne erstatning 4x4 veggfliser

Ettersom årene går

Ettersom årene går, vil en gang vakre bad vegg flis begynner å vise slitasje forlater rommet ser gamle og avfeldig. Når denne tiden kommer, er det eneste du kan gjøre for å erstatte de veggfliser. Nå er hele prosessen med å fjerne eksisterende fliser og erstatte den med nye fliser kan være en gjør-det-selv hjemme forbedring prosjektet, eller du kan la det gå og ha det gjort av noen mer erfarne som en entreprenør. Uansett, før du selv fiksing og triksing med ideen, vil du først må finne 4X4 fliser som passer utforming og målinger av badet. Finne veggfliser er relativt enkelt og kan gjøres ved å følge disse enkle rådene.

Mål veggen

Mål veggen. Før du fortsetter med søk, vil du først må måle dimensjonene på veggen for å finne ut hvor mange veggfliser du må kjøpe. Piske målebånd ut og måle bredden og lengden av veggen i forhold til flisen utforming. Dette betyr at noen vegger vil bare bli fylt med fliser ¾ høye ut av flasken. Husk å føre nøyaktige målinger for å tillate deg å beregne hvor mange 4X4 brikker du trenger.

Ta et stykke eksisterende flis

Hvordan finne erstatning 4x4 veggfliser. Ta et stykke eksisterende fliser.
Hvordan finne erstatning 4x4 veggfliser. Ta et stykke eksisterende fliser.

Ta et stykke eksisterende fliser. Dersom veggen på badet er flislagt med 4X4 fliser, vil du ønsker å fjerne en av brikkene for å tjene som et eksempel hvis du planlegger å erstatte veggfliser med fliser av samme design. Tømme ut fuger rundt et bestemt flis med fugemasse skrape. Når fugemassen er ute, får en kile for å løsne flis for vegg. Vær forsiktig så du ikke å knekke flis i fjerningen.

Besøk din lokale butikk

Besøk din lokale butikk. Det er to lokale butikken typer som du kan besøke for å se etter veggfliser. Den ene er en Oppussing forsyning butikken og den andre er et bad forsyning butikken. Enten butikken vil gjøre. Uansett, kan du gå til nærmeste butikk og ta prøven flis med deg hvis du planlegger å kjøpe de samme flisene. Se deg rundt eller spør noen av de ansatte rundt for veggfliser delen. Vis dem prøven brikke for å se om de fortsatt har samme fliser på lager. Hvis flisene er gammel, så du kan ha noen problemer med å finne fliser av samme design. Likevel fortsetter med søk og besøke andre butikker hvis noe fanger din fancy.

Bestill online

Bestill på nettet. Hvis de lokale butikkene ikke kan gjøre kutt, så kan du finne mange nettsteder de selger fliser på nettet. Normalt vil disse nettstedene har en omfattende samlinger av fliser som vises. Alt du trenger å er å bla gjennom dem og orden. Når transaksjonen er fullført, vil nettstedet selskapet fortsette å sende flisene rett til dørstokken. Avhengig av selskapets shipping politikk, bør du få flisene i en dag eller to. For å finne disse områdene, er å logge alt du trenger å gjøre på google.com og søk etter bad veggfliser. Letingen skal lett garner deg hundrevis av selskaper som tilbyr ulike stiler og design av veggfliser. Kontroller at du har et kredittkort for å fullføre online bestilling prosessen.

Hvis du er ute etter nedsatte fliser

Ta et stykke eksisterende flis. Besøk din lokale butikk.
Ta et stykke eksisterende flis. Besøk din lokale butikk.

Hvis du er ute etter nedsatte fliser, internett kan hjelpe deg å søke etter dem også. Noen nettsteder som tilbyr fliser vil selge avviklet eller rabattert fliser. Noen av de nyere design kan være i salg i tillegg. Se etter disse nettstedene og orden som det passer deg.