E2r

Hvordan finne billig selv lagring

Gjør din selvtillit lagring lekser nå vil spare deg senere

Du har alle dine ekstra ting stablet opp og har bestemt du trenger å gjøre noe med det. Men hvor begynner du å lete etter billig self storage? Uansett hvor du bor i Europa du utvilsomt passere flere selv lagringsanlegg hver dag på vei til jobb. Hva skiller en fra et annet ofte er noe mer enn prisen. Med økonomien fortsetter sin berg og dalbane du selvsagt ønsker å finne billig self storage hvis du kan.

Finne billig selv lagring er ikke en veldig vanskelig oppgave, men det krever litt leg arbeid på din del. Det er flere måter å finne billig self storage. Følgende er flere måter å finne lagringsplass til en lav kostnad:

Trinn 1

'La fingrene gjøre walking': Det er riktig, bryte ut de gamle trofaste gule sider. Gå inn i self storage delen og velge flere forskjellige selv lagringsanlegg som er nær deg og få prisene. Sørg for å få prisene på flere forskjellige størrelser enheter, som du vet aldri hvilken enhet du kan være lurt å leie når du ser dem. Sørg også for å be om prisene på en vanlig non-air-condition enhet samt en boenhet. Noen ganger kan du oppgradere til en klima-kontrollerte enhet for bare noen få dollar mer i måneden.

Trinn 2

Hvordan finne billig selv lagring. 'La fingrene gjøre walking'.
Hvordan finne billig selv lagring. 'La fingrene gjøre walking'.

Online hjelp: Som nesten alt annet i disse dager, hjelp til å finne billig selvtillit lagring er bare noen Google-søk unna. Gå til en klarert søkemotor og skriv inn hva du vil - billig self storage - samt din by og stat. Du vil bli bombardert med en rekke lagring selskaper i ditt område. Du kan få enda mer spesifikk og skriv ditt postnummer inn i søket etter de mest nøyaktige resultater. Den fantastiske ting om søking på nettet, er at mange ganger prisene for alle de forskjellige enhetene er vanligvis funnet rett på innretningen hjemmeside. Noen nettsteder tilbyr en selvbetjent lagring rate sitat service, der fullfører ett skjema kan du få et tilbud fra flere forskjellige selv lagringsanlegg.

Trinn 3

Beat gatene: Hvis du vil begrense søket til et bestemt område, sier en bestemt avstand mellom huset og lagringsenhet, så kan du alltids ta til gatene og besøke flere lagringsenhet fasiliteter for å se hvilken som er den billigste. Selv om du ikke kan finne rock bottom billigste tilgjengelig, vil du finne en som er innenfor de rammer som du angir. Forhåpentligvis er det i en prisklasse som passer ditt budsjett.

Trinn 4

Finn deal: Lagring enheter blir stadig kjører tilbud for å tiltrekke nye kunder til sine anlegg. Og dette kan bety store besparelser for deg, forbrukeren. Lagring selskaper tilbyr avtaler som inkluderer en besparelse på fra 10% rabatt opptil en måned gratis leie bare for å lokke nye kunder. Venter på ett av disse tilbudene å komme sammen kan være den beste måten å spare penger.

En annen måte å få det beste tilbudet er å utforske ulike måte å lagre dine verdisaker. Den klart mest populære lagring er i enkelte enheter. Men du kan finne bedre tilbud ved å tenke utenfor boksen. En slik type lagring er en innendørs lagring drift. Alle enhetene er i et lukket bygning omtrent som du ville finne på et kjøpesenter.

Trinn 5

Gjør din selvtillit lagring lekser nå vil spare deg senere. Tenk bærbare lagringsenheter.
Gjør din selvtillit lagring lekser nå vil spare deg senere. Tenk bærbare lagringsenheter.

Tenk bærbare lagringsenheter. Portable lagring er en voksende industri i tillegg. Bærbar lagring selskaper som Pods og UPAK tilby enheter som kommer til deg. Selskapet leverer en stor container som du pakke og holde på din eiendom. Når enheten er full du ringe selskapet og bestemme hvor du skal holde elementene. De kan leveres til en ny adresse eller returneres til selskapets eiendom for sikker oppbevaring. På grunn av det faktum at disse type selskaper er fortsatt voksende, de tilbyr rabatter for nye og returnerende forbrukerne.


Trinn 6

Jungeltelegrafen: Den beste reklamen at et selskap kan ha er fornøyde kunder. Så å finne en billig lagringsenhet kan være så enkelt som å spørre venner og familiemedlemmer hvis de vet hvor du skal finne det beste tilbudet. Du kan finne det, selv om de ikke har en lagringsenhet, vil de vite hvor du kan finne en.


Husk at å få billige priser er bare første skritt. Alltid være sikker på å faktisk se på enheten før du overlate ditt første måneds husleie. Grunnen er enkel: størrelse. Ja, er fem meter med fem meter i samme størrelse overalt. Det er 25 kvadratmeter. Men det kan være annerledes er høyden av enheten. Hvis en enhet er bare ti meter høy og en annen er 15 meter høy, så du får mer plass med sistnevnte. Hvis du er god på stabling du kan pakke flere av elementene i den andre enheten. Den høyere enhet kan være litt mer enn den korte. Men hvis du ikke får plass til alle elementene i kortere enhet, så du kan finne deg selv å gå til neste størrelse og betale enda mer penger.

Billige self storage enheter er tilgjengelig og klar til å bli leid ut, er det bare opp til deg å finne dem. Det er bare opp til deg å finne dem. Den eneste måten å oppnå denne oppgaven er å gjøre lekser først. Ved hjelp av metodene ovenfor du er sannsynlig å finne en lagringsenhet som passer ditt budsjett på kort tid!