E2r

Hvordan få mest mulig ut av en liten spisesal

Bare fordi en Spisestuen er liten, betyr ikke at det ikke kan være stilig og behagelig. Gjør det innbydende og gjør det til en plass der familie og venner vil gjerne gå og dvele over middag, dessert og god samtale. En spisestue trenger ikke å være store og formell å være imøtekommende og funksjonelle. Her er noen forslag for å gjøre en liten spisesal nådig og komfortabel nok for daglig underholdende.

Trinn 1

Farge og lys

  • Velge en lys lys palett vil gjøre rommet vises større. Rommet vil se ekspansiv med lysere farger som får enda lettere mot taket. For eksempel vil opprette en solrik spiseplass, kjøre en stol rail rundt omkretsen av rommet. Male veggen under skinnen i en nyanse av lys smør gul og velg en komplimenter veldig blek skygge av gult over skinnen, fortsetter den rett opp i taket. Maleri stolen rail og tre trim i rommet i en ren skarp hvit vil holde rommet ser så friskt og innbydende som en tusenfryd. Legg en liten smijern eller porselen lysekrone over tabellen for å holde fra å gi plass. Mange stiler kan bli funnet, med fransk land vendinger, floral pynt, krystaller og perler, slik at du velger et tradisjonelt utseende eller noe litt morsomt og funky.
  • Ikke blokker vinduer med tunge vinduet behandlinger. Hold det lett og luftig med ren paneler som kan monteres på en billig staget inne i tre trim. Dersom personvern eller sterkt sollys er et problem, kan en flat folding skygge brukes under for lys og personvern kontroll eller montere en lukkerhastighet på innsiden av vinduskarmen i nedre halvdel av vinduet. Shutter spjeldene kan enkelt justeres etter ønske for å kontrollere lys. Kjøp budsjett skodder hjemme forbedring eller rabatt butikken og maling eller beis dem selv for en svært rimelig vri på denne klassiske vinduet behandling.

Trinn 2

Hvordan få mest mulig ut av en liten spisesal. Velge en lys lys palett vil gjøre rommet vises større.
Hvordan få mest mulig ut av en liten spisesal. Velge en lys lys palett vil gjøre rommet vises større.

Møbler og innredning

  • Hvis du kjøper et bord og stoler vurdere en runde en som vil ta opp mindre plass mens sitteplasser flere mennesker. Det er alltid lett å trykke en annen stol i drift med et rundt bord. De har også utfylle de firkantede dimensjoner av en liten spisestue bedre enn en firkantet eller rektangulære bord.
  • Se etter andre stykker som kan gjøre dobbelt plikt. En liten konsoll kan tilby lagringsplass under og vise plassen over. Henge et speil over det å skape en illusjon av mer plass og cluster lysestaker, en skuff og briller, te-en eller andre elementer nedenfor. For å gjøre hver tomme teller, velge brukbare biter i stedet for bare dekorative for aksenter, for eksempel, kan lysestaker og glass gå fra innredning til bordet i løpet av minutter.
  • Tenk vertikalt for lagring. En høy armoire vil ta opp mindre gulvplass enn en bred buffet. Vertikale stående lagring stiger tillate deg å arrangere elementene på sine hyller eller i dekorative kurver. Stilig lagring er ikke bare praktisk, kan det hjelpe deg å definere en stil. For eksempel, montert åpne vegghyller vertikalt over hverandre kan slå en smal vegg i lagringsplass for servering stykker, stablet tallerkener og glass vises som i en fransk bistro.