E2r

Hvordan endre til et saltvannsbasseng

Opprettholde et svømmebasseng kan være morsomt

Opprettholde et svømmebasseng kan være morsomt, men det er også et stort ansvar. Hvis du har et ferskvannsbasseng, må du behandle det med de riktige kjemikalier for å hindre alger og bakterier fra å bygge opp. Ellers vil du ha en skummel og grønt basseng som er usunt for bading. Hvis du ikke er glad i å bruke kjemikalier i renhold ditt basseng, selv om du har et miljøvennlig alternativ. Du kan bruke salt.

En kjemisk-drevet basseng system kan konverteres til et saltvannsbasseng enkelt. Du vil ha kostnadsbesparelser og det er også miljømessige fordeler. Saltvannsbasseng blir stadig mer vanlig over hele USA, og du kan dra nytte av dette gjennom en enkel konvertering.

  • Installer en klor generator sammen din bassengets rørsystemet. Dette fungerer med saltvann i å opprettholde riktig mengde aktivt klor kreves for å holde en ren trekning. Dette betyr at du ikke lenger trenger å jevnlig legge klor eller andre kjemikalier manuelt. Du må koble klor generator med pumpens krets, slik at den vil starte opp og ned langs pumpen.
  • Klor generator skal monteres langs bassengkanten vann returledningen. Dette bør være etter filteret og varmeapparatet. Skjær inn i returledningen og sette opp PVC rør slik at vannet vil renne gjennom klor generator før du kommer tilbake til returledningen.
  • Du kan begynne å konvertere basseng til et saltvannsbasseng ved å legge salt. Riktig mengde vil avhenge av hvor stor pool er. Et godt anslag er at du vil trenge om lag 50 pounds av salt for hver 1200 gallon pool kapasitet.
  • Når du slår på pumpen, bør saltvann sirkulere gjennom systemet, som vil omfatte klor generator. Salt molekyler vil dele opp i natrium og klor gjennom elektrolyse. Med denne reaksjon, er hydrogenatomer befridd for vann, noe som bidrar til å rense vannet naturlig. Hydrogen og klorid, i mellomtiden, kombineres for å danne klor, som er natriumhypokloritt, som renser bassenget vann.
  • Klor vil kjemisk kombinere med natrium og slå tilbake i salt, så prosessen starter over.


Salt for saltvannsbasseng bruk er lett tilgjengelig på maskinvare og Oppussing butikker. Du kan vanligvis spare mye penger med et saltvannsbasseng, siden salt forblir i vannet og er nettopp kombinert og saman i klorering prosessen. Du må kanskje leie en elektriker til wire klor generator, selv om de fleste gjør-det-selv-entusiaster kan gjøre selve rør og installasjon av generatoren.

Før du gjør noen konvertering

Før du gjør noen konvertering, sjekk om din pool utstyr, inkludert pumpen og filtreringssystem-er vurdert for bruk på saltvannsbasseng. Saltinnholdet i bassenget er fortsatt generelt for liten at det fortsatt klassifisert som ferskvann (og ikke sjøvann). Men kanskje noe utstyr være utsatt for korrosjon når salt er til stede.

Hvordan endre til et saltvannsbasseng. Installer en klor generator sammen din bassengets rørsystemet.
Hvordan endre til et saltvannsbasseng. Installer en klor generator sammen din bassengets rørsystemet.

Denne konverteringen er en rask og enkel prosess ment for kostnadsbesparende og effektivitet. Du vil være mer miljøvennlig, også, som saltvannsbasseng bruke mindre kjemikalier for behandling og rensing av vannet.