E2r

Hvordan endre tablescapes

En ganske enkel dekorativ enhet

En ganske enkel dekorativ enhet, en tablescape, satt sammen med tanke og omsorg, er sikker på å gjøre måltidene langt mer fornøyelig. Det legger til stemningen i ditt hjem og er en god samtale stykke når du har gjester over for middag. Det kan være en veltalende uttrykk for din personlige stil, og likevel en sette sammen eller endre en tablescape trenger ikke være dyrt eller tidkrevende. Hvis du ønsker å lære mer om hvordan du endrer tablescapes, lese følgende guide.

Hvordan endre tablescapes. Først bør du opprette tablescape sentrale tema.
Hvordan endre tablescapes. Først bør du opprette tablescape sentrale tema.

  • Først bør du opprette tablescape sentrale tema. Du kan bruke objekter som forblir konstant som du eksperimentere med variasjoner rundt dem. For eksempel, hvis du har en vase i huset ditt som du liker spesielt godt, kan du bruke den som midtpunktet og se hvordan ulike kombinasjoner av blomster jobbe med det. Du kan også bruke kurver, blomster eller håndverk fra dine barn som samlende element i tablescape.
  • Du kan eksperimentere med dimensjonene på tablescape. For eksempel kan du ordne høye blomster, stabler av bøker, eller bonsai planter. Endre høyden fra tid til annen bidrar til å holde gjester som de blir mer kjent med hjemmet ditt. Den retter også oppmerksomheten til den besøkende til visse elementer av tablescape din.
  • Du kan også endre farger for å dekke visse anledninger. For eksempel, hvis du er vert for en bedrifts hendelse, kan det være lurt å matche fargen ordningen av aksjeselskap. Selskaper har en tendens til å favorisere blå og grå. Du kan bruke mørk blå lin med blomster og lys for å matche foretakenes visuell identitet. Når det kommer til blomster, kan du enten bruke blomster som naturlig passer virksomhetens farger eller bruke spray maling på stilk og blader. Som et annet eksempel, hvis du skal arrangere en fest for et lite barn, kan du bruke lyse primærfarger. Vær forsiktig når du skal arrangere et arrangement for barn, skjønt. Ikke bruk gjenstander som de kan svelge. Unngå også å bruke gjenstander som er skarpe, og som kan skade barna.
  • Noen ganger gjør justeringer til duften skaper den beste og dypeste innvirkning. Du kan gjøre bruk av blomster, urter, kongler, og selv stokker av kanel for å matche den anledning at du feirer. Du kan bruke bestemte dufter for julen, bryllupsdagen din, og Valentinsdag. Denne metoden er ganske kraftig siden dufter pleier å utløse nostalgiske minner i oss. Bare pass på at hvis du velger å bruke denne metoden, bør de dufter som du bruker ikke kolliderer med maten du skal spise.

Ditt eget hus kan være en rik kilde til elementer som du kan bruke til å dekorere tablescape. Du kan bruke gamle bilder, ungen gamle leker, og selv meningsfulle elementer av klær for å legge til tekstur av tablescape. Føl deg fri til å leke seg og bruke fantasien. La kreativiteten strømme, og du vil sikkert komme opp med mer friske ideer. Husk at din tablescape bør gjenspeile din personlighet, og den generelle karakter av huset ditt.