E2r

Hvordan du velger en strykebrettet

En strykebrettet er en viktig faktor når du plukker opp en strykebrett. De typer og varianter, som er tilgjengelig i innredning butikker, er mange og her er noen nyttige tips om å velge en jern bord cover.

Trinn 1

Skadetypene overflater. Vanligvis er kompet gitt på et strykebrett laget av filt eller skum. Begge er gode overflater for stryking, skum gir en sterk overflate, noe som bidrar lettere å stryke, mens en filt overflate gir en myk og glatt stryking overflaten.

Trinn 2

Hvordan du velger en strykebrettet. Skadetypene overflater.
Hvordan du velger en strykebrettet. Skadetypene overflater.

Typer feste. Trekket kan spres over strykebrettet på to måter - en elastisk feste eller feste laget av snor kjøre gjennom kantene av strykebrettet. Med en snor festing, kan du spre dekselet som stramt eller så løs som du vil ha den, med en elastisk festing, kan dekselet gjøres for å passe mer perfekt. En annen fordel med begge typer festing er at du kan endre brett dekker så ofte du vil, eller bare plassere en ny dekke over den eksisterende.

Trinn 3

Metallic dekker. Metalliske dekker er nyttig for å gi stryking med en lavere mengde av strømforbruket. Trekkene rette direkte bevegelse av varme til plagget som strykes, vil disse ikke absorberer varme, som stoffet dekker ville. Dette betyr at varme er direkte absorberes av plagget alene, snarere enn plagget og lokket sammen, gir opphav til en raskere stryking av klærne med lavt strømforbruk.

Trinn 4

Materialer og design som brukes. I de fleste tilfeller 100% bomullsstoff blir brukt til å lage deksler. Begge vanlig, farget og trykte mønstre er tilgjengelig, med et utvalg av backing mellom filt og skum, eller du kan også velge metalliske dekker, men valget av farger kan være begrenset. Andre stoffer som brukes til å lage brett dekker, er soft-elastiske stoffer laget av kunstige fibre, som er behandlet med silisium, noe som bidrar til å overføre varme fra strykejernet direkte til klærne.

Trinn 5

Trinn 1. Typer feste.
Trinn 1. Typer feste.

Vedlikehold. De fleste brett dekker krever lite i form av vedlikehold, og du kan vaske dem for hånd eller maskin, og gitt ulike utskrifter og mønstre tilgjengelig, kan du holde endre disse dekslene ofte, selv velge deksler, som samsvarer eller utfylle den generelle innredningen av ditt hjem.


Når du neste skrittet inn i et møblering butikken for å kjøpe en strykebrettet, eller surfe på nettet, husk, for å følge de praktiske tipsene i denne artikkelen. Hvis du liker kaffe, vil du definitivt nyte plukke opp brett dekker fra de enorme områdene tilgjengelige!