E2r

Hvordan du skal oppbevare forsyninger i en hage skur

Noen heldige nok til å ha en hage skur i bakgården deres bør vite hvordan du skal oppbevare forsyninger inne for å holde sine hagearbeid verktøy og rekvisita i god stand. Riktig oppbevaring forsyninger i en hage skur også gjør det mye mer praktisk å finne det du leter etter uten å kaste bort tid.

Det er lett å begynne å fylle opp hagen skur i en tilfeldig måte, men til slutt det gjør felle en catch-all for alt i et virvar snarere enn en organisert og ryddig sted å oppbevare både store og små hagearbeid og planering utstyr og verktøy.

Begynne å organisere din hage skur ved å lagre store utstyr mot bakveggen med en bane i midten eller på siden av skuret, slik at du enkelt kan få tilgang til ting som gressklippere, jordfresere, luke whackers og trillebår uten å måtte gjennomgå over dem hver gang du inn i skjulet.

Sørg for at din hage skur har både høy og lav hyller

Hvordan du skal oppbevare forsyninger i en hage skur. Sørg for at din hage skur har både høy og lav hyller.
Hvordan du skal oppbevare forsyninger i en hage skur. Sørg for at din hage skur har både høy og lav hyller.

Sørg for at din hage skur har både høy og lav hyller. Lagre ting du bruker sjelden eller svært sjelden opp på den høye hyller, men bruk sunn fornuft. Hvis et element er tungt eller har skarpe kanter, lagre den under tak i etasjen under i en container tydelig merket med identifikasjon av hva som er inni. Lag en liste over hva som er lagret på den hyllen og thumbtack det til hjørnet av hyller for rask referanse. På nedre hylle, montere de tingene som hånd trowels og hagearbeid sakser som du finner deg selv bruker på en jevnlig basis.

Sett opp en pegboard på veggen i skjulet for å gi deg selv mer plass til å henge slike verktøy som murskjeene og repotting redskaper. Hold verktøy som lang håndteres feiekoster, raker, spader og andre redskaper som henger på kroker slik at de alltid innen rekkevidde.

Ha en lagringsplass container som kan låses for å ivareta elementer som bensin for gressklipperen, plantevernmidler og andre kjemiske sprøytemidler. Det er viktig å holde slike elementer innelåst slik at ikke barn og kjæledyr ikke vil ha tilgang til dem.

Alltid sette elementene tilbake på samme sted slik at du lettere kan huske hvor du finner noe neste gang du ønsker det. La det være nok plass slik at du kan manøvrere tyngre utstyr inn og ut fra baksiden av skuret. Når du legger til en ny hagearbeid element til uthuset, er det en god idé å fjerne den gamle tingen du skal bytte ut, eller se deg rundt og se om noe annet må kastes eller resirkuleres.

Hvordan du skal oppbevare forsyninger i en hage skur.
Hvordan du skal oppbevare forsyninger i en hage skur.

Bruke hage skur som en organisert sted å oppbevare hagearbeid utstyr vil ikke bare beskytte dine investeringer, men også gjøre arbeider i hagen mer behagelige.