E2r

Hvordan du skal bære en ryggsekk vakuum

En støvsuger er et flott verktøy for å sikre at dine omgivelser er fri for støv og andre potensielle allergener. Hvis du har barn hjemme, er det best å regelmessig rengjøre hjemmet ditt med en støvsuger. En støvsuger er en elektronisk enhet som suger støv og holder den i en støvpose. Det finnes ulike typer støvsuger som du kan velge fra, noen som har damp funksjoner som kan brukes til å drepe midd og veggdyr. Hvis du er ute etter noe praktisk at du kan bære rundt huset ditt, bør du vurdere å få en ryggsekk vakuum. Denne type støvsuger vil tillate deg å bære rundt støvsugeren beleilig som en ryggsekk.

Finn en ryggsekk vakuum som passer deg

Finn en ryggsekk vakuum som passer deg. Du trenger å teste støvsugeren først for å se om du er komfortabel med vektbelastningen. Prøve å vandre rundt med ryggsekk vakuum før du bestemmer deg for å kjøpe den. Langvarig bæring av ryggsekk vakuum kan føre til ryggsmerter og ryggskader så velg med omhu.

Ryggsekken vakuum er utstyrt med stropper for armene å skyve inn. Bare å sette armene i stroppene gitt. Sjekk om stroppene kan justeres, mest definitivt, de er. Juster stroppene slik at vakuumet passer perfekt i konturene av ryggen. Sørg for at du fester stroppene sikkert slik at stroppene ikke vil gli mot armene.

Sjekk om du føler smerte mot skulderbladene

Hvordan du skal bære en ryggsekk vakuum. Finn en ryggsekk vakuum som passer deg.
Hvordan du skal bære en ryggsekk vakuum. Finn en ryggsekk vakuum som passer deg.

Sjekk om du føler smerte mot skulderbladene. Hvis båndene som følger med støvsuger synes å skjære mot skulderen din, og deretter kjøpe skum som du kan feste til stroppene. Du kan sjekke ut skummet som brukes for setebelter, bør disse fungerer bra med ryggsekken vakuum. Fest skum i området der du føler smerte. Prøv på nytt iført ryggsekk og føle komfort.

Fest midjebeltet

Fest midjebelte. Dette er en ekstra funksjon for noen ryggstøvsuger. Dette vil tillate deg å holde deg balansere når du bruker vakuum. Fest den godt rundt midjen din og justere etter behov. Hold tetthet fast ennå behagelig at du fortsatt kan puste normalt og bevege seg fritt.

Prøv å ikke bøye seg mens iført ryggstøvsuger

Prøv å ikke bøye seg mens iført ryggsekk vakuum. De fleste ryggstøvsugere er utformet slik at du kan nå også vanskelig å nå områder uten å flytte for mye. Støvsugeren har et langt rør for deg å nå hjørner i rommet. Hvis det ikke kommer med et langt rør, kjøpe en som en add-on tilbehør. Dette er definitivt verdt pengene som det bringer mye lettere å rengjøring.

Når du fjerner ryggstøvsuger

Når du fjerner ryggstøvsuger, prøv å lene seg mot en midje-nivå bord som spisebord eller kjøkken mot toppen. Rengjør bordet slik at det er ryddig. Lenes mot bordet og fast plassere vakuum vekt på bordet. Dette vil tillate deg å opprettholde balanse selv når du fjerner hele vekten av vakuum.


Sjekk om du føler smerte mot skulderbladene. Prøv å ikke bøye seg mens iført ryggstøvsuger.
Sjekk om du føler smerte mot skulderbladene. Prøv å ikke bøye seg mens iført ryggstøvsuger.

Hver gang du har tenkt å bruke ryggsekken vakuum, sjekk stroppene for enhver tåre. Har stroppene umiddelbart erstattet eller reparert ved første tegn på slitasje. Hvis du bruker ryggsekk med slitte stropper, du kjører risikoen for plutselig miste enheten.