E2r

Hvordan du rengjør strukturerte veggene

Strukturerte veggene har mer appell enn vanlig vegger

Strukturerte veggene har mer appell enn vanlig vegger. Dette er fordi de kan være egentlig ganske attraktivt når de er rene. Det er imidlertid et problem med teksturerte vegger. Problemet er at skitt, støv og grus kan komme inn i disse vanskelige å nå kriker og kroker. Når du rengjør teksturerte vegger, må du bruke spesielle rengjøringsprosedyrer for å opprettholde sin strukturert utseende.

Hvordan du rengjør strukturerte veggene. Materialer som du trenger.
Hvordan du rengjør strukturerte veggene. Materialer som du trenger.

Her er en steg-for-steg prosess slik at du kan bli kvitt skitt og holde strukturert veggen i perfekt stand:

  1. Materialer som du trenger. Du kommer til å trenge noen rengjøringsmidler først. Du trenger et par børster, bøtter, gamle sokker eller nylons, en støvsuger og en gammel tannbørste. Du trenger ikke å kjøpe nye materialer. Bare være oppfinnsom og bruke elementene som du allerede har hjemme.
  2. Fjern støv fra teksturert vegg. Først koble vakuum. Bruk penselen eller børste på vakuum og nøye vakuum veggene før du gjør noe annet. Dette kan være litt kjedelig og tidkrevende, men det vil hjelpe mye senere. Skrubb og arbeide deg gjennom sprekker og trange rom, ikke børste for hardt. Dette vil eliminere støv eller spindelvev som kan ha dannet på teksturert vegg.
  3. Forberedelse. Få to bøtter og fylle den med vann. I en av de bøtter, sette noen vaskemiddel. Den andre bøtte vil være for vannet som du skal bruke til å skylle av såpe på strukturerte veggene. Du kan også bruke spesielle rengjøringsmidler som du kan kjøpe fra jernvarehandelen.
  4. Rengjøring veggene. Når såpevann er klar, kan du begynne å rengjøre veggene. Bruk gamle nylon. Bære dem over hendene. Skrubb veggen med det. Ikke bruk en svamp til å rengjøre veggene, som svampen vil bli revet og dette kan la små partikler av svamp på veggen. Hvis du synes det er vanskelig å bruke gamle nylon, kan du bruke en gammel tannbørste i stedet.
  5. Skyll veggen. Etter å ha vasket og skrubbe vegger, kan du skylle den av med vann i den andre bøtte som du forberedt tidligere. Sørg for at du skyller av såpen på veggene svært godt, slik at såperester ikke vil forlate hvite merker på teksturert vegg.
  6. La veggen tørke. Når du har fjernet all såpen fra veggen, la det tørke. Å fremskynde prosessen, kan du bruke en elektrisk vifte.

Dette er fremgangsmåten du må følge hvis du ønsker å rengjøre teksturerte vegger. Det vil være lettere for deg å rense teksturerte vegger neste gang. Du må bare sørge for at du ikke la dem komme altfor skittent. Gå over de strukturerte veggene minst en gang i uken med en klut eller støvsuger. Hvis du skal vaske veggene, gjør det minst en gang i måneden.