E2r

Hvordan du rengjør innsiden av en dobbel rute vindu

Konstant eksponering for elementene etter hvert vil påvirke tilstanden til dine Integrerte Glass Units eller termisk dobbelt panelet vinduer. Når solstrålene treffer dine doble panelet vinduer eller IGUS, økningen i temperatur mellom glassruter aktivere luftmolekyler inne og øker trykket i kammeret, glasset, og selene. Når temperaturen synker, luften molekyler kontrakt, blir fuktig luft inn som tåke og skaper vann forekomster inne i rutene. Hvis du synes det er for dyrt å ha dobbel rute vindu erstattet, kan du ønsker å lære hvordan du rengjør innsiden av en dobbel rute vindu.

  1. Se etter tidlige tegn på fukt. Har windows reparert så tidlig som når du ser de første tegnene på fuktighet inne. Hvis du sjekker for sent, kanskje du finner ut at rengjøring og lufting regningen kan bli dyrere enn kostnaden for å erstatte glasset enhet eller bytte hele vinduet.
  2. Sjekk garantier om produsenten din. Noen produsenter vil erstatte dobbel rute eller termiske vinduer kjøpt fra dem. En produsent som gjør dette er Andersons. Hvis dette selskapet er din produsent, så du er på hell.
  3. Gjør det selv! Det er billigere å erstatte rutene i stedet for hele vinduet. Få nye vindusrutene som er på størrelse med de du bruker. Fjern rutene fra den ene siden av dine dobbeltvinduer. Rengjør de resterende side, og vær forsiktig så du ikke riper den indre overflaten, som vanligvis er belagt å være energieffektive. Tørk av med en myk klut og sørge for at det ikke er noen streker.
  4. La vinduet puste. Hvis vinduskarmen og holder mekanismer er i god form, vil du bare trenger å bore svært små hull som vil fungere som ventiler for å la vinduer "puste". Bor hullene i hjørnene av vindusrutene, slik at de ikke blir sett og kan lett bli dekket av persienner eller gardiner. Sett et tørkemiddel i vinduet mellomlist. Tørkemiddelet absorberer fuktigheten som blir fanget i rommet mellom. Få dine nye vindusrutene og forsegle med en sterk tetningsmasse. Ulempen med denne prosessen er at hvis din dobbel rute vindu er utstyrt med argon, en naturlig giftfri gass som hjelper vinduene bli mer energieffektive, gass rømming. Til slutt, må du gjenta denne prosessen når tørkemiddel allerede er mettet med fuktighet. Dessuten kan støv komme i vinduet på grunn av hullene.
  5. Få hjelp fra fagfolk. Hvis du ikke kan gjøre det selv, det absolutt er mye tryggere å stole på profesjonelle tjenester for å gjøre jobben for deg. Det er mange selskaper på nettet som kan fikse mislykkede IGUs, defog dem eller rengjøre innsidere av din dobbel rute vindu. På din søkemotor, skriv inn søkeord som "hvordan å fikse termiske glassvinduene / isolerte glass andeler / dobbel rute vinduer", og du vil finne massevis av selskaper. Et av selskapene som trolig vil komme opp i søket er krystallklart Windows på crystalclearwindowworks.com . Ifølge nettsidene sine, sikret selskapet en verdensomspennende patent å behandle sin for fuktfjerning på feilet isolerglassruter eller dobbelt panelet vinduer. Også et annet nettsted for å sjekke er Window Medics hjemmeside wefixfoggywindows.com . Den gode ting om dette selskapet er at de tilbyr en overførbar livstidsgaranti for sine reparasjoner.

Hvordan du rengjør innsiden av en dobbel rute vindu. Se etter tidlige tegn på fukt.
Hvordan du rengjør innsiden av en dobbel rute vindu. Se etter tidlige tegn på fukt.

Nå som du har lært hvordan du rengjør innsiden av en dobbel rute vindu, er det opp til deg om du ønsker å gjøre det selv, eller få profesjonell hjelp.