E2r

Hvordan du rengjør et loft

De fleste er redd for å våge innsiden sine loft og slett fordi de har plassert en masse søppel og gamle ting der og er ganske redd for den forferdelige oppgaven med å rense og organisere det når den tid kommer. Hvem kan egentlig klandre dem når de har kastet nesten alt tenkelig opp der for lagring? Vel, realiteten er at når du bygger opp mot for tilsynelatende uoverkommelig oppgave med å rense ut loftet, det er virkelig ingenting til det og typisk består av utgangspunktet gjør de samme trinnene som du ville rydde ut rommet ditt eller garasje. Husk at loftet mest sannsynlig inneholde tonnevis av skatten fra fortiden som du har helt glemt om noe som bør gjøre hele oppgaven veldig interessant og nostalgisk.

  • Inspisere loftet. Starter hele eventyret ved å gå opp og inspisere hva loftet ser ut. Trekk stigen ned og samle mot til å ta hvert trinn opp til du når høydepunktet. Når du er der, se deg rundt og se tonnevis med ting, bokser og kister. Ikke mist motet. Ta et dypt pust og tenke på de verktøyene du trenger for å få ting i orden. Hvis du trenger litt motivasjon, og deretter prøve å tenke hvordan du kan tjene litt ekstra penger ved å fjerne alle disse tingene opp og selge noen av de junk du ikke lenger trenger eller ønsker lagret.
  • Fjerne rot. Bringe flere bokser med deg på ditt neste besøk og plassere dem på bunnen av loftet stigen. Start med en boks og ta det opp. Bestem deg for et bestemt område for å starte rotet. Sett deg ned og sette boksen ved siden av deg. Sakte undersøke hvert element du trekker ut av det aktuelle området, og bestemme om du vil ha det i boks eller ikke. Setter den i boksen skal bety at du ønsker å bli kvitt det. Forlate det på loftet vil bety at du vil lagre det. Hvis du bestemmer deg for at du vil elementet lagret på loftet, sørg for å plassere den i et område som er fri for rot for øyeblikket. Når den første boksen er full, ta det ned og få et par flere bokser for å få opp. Gjenta de samme trinnene og få ned boksene gang full. Holde på den til du har sortert alle elementene i sin helhet av loftet. Nå den eneste rot igjen på loftet er de elementene du fortsatt har tenkt å bruke eller store og noen av de større elementer som gamle møbler, antikviteter, og kister.
  • Pakk elementer igjen. Ta opp noen flere bokser og begynne å organisere elementene du etterlatt ved å sette dem i disse boksene. Sørg for å merke hver boks slik at du vet hva som er i dem for fremtidige søk. Når dette er gjort, og din plass er klart for de fleste av rotet sted de fylte boksene til side. Du trenger plass til å rengjøre.
  • Fjern store ting. Hvis du planlegger å selge noen av de gamle møblene, kister, og antikviteter som har akkumulert støv gjennom årene, så vil du kanskje spørre en venn til å hjelpe deg få disse ned. Hvis ikke, organisere dem og tørk dem med en ren klut eller en støvkost.
  • Begynne støvsuging. Loft tendens til å bli støvete raskt. Dette blir sagt, når du fjerner det av rotet, ta din tillit vakuum maskin opp og begynne å suge. Sørg for å støvsuge selv de mørkeste og trangeste hjørner av loftet. Du må kanskje flytte noen ting rundt for å gjøre dette mulig.

Hvordan du rengjør et loft. Pakk elementer igjen.
Hvordan du rengjør et loft. Pakk elementer igjen.

Når du rengjør loftet og inspisere hvert element, sørg for å tørke hvert element med en ren fille for å fjerne støv buildup på den. Derfor må du huske å bære en ansiktsmaske, slik at nesen ikke vil bli irritert ved rengjøring.

Så snart du er ferdig med rengjøringen, bringe tilbake boksene du ønsker å stadig lagre på loftet og omorganisere alle store ting for å maksimere plass igjen.