E2r

Hvordan du rengjør et hjem på under en time

Ja, kan rengjøring hjemme gjøres på et blunk

Ja, kan rengjøring hjemme gjøres på et blunk. Kanskje, under eller bare i en time. Utrolig? Vel, sett timer og gjør deg klar til å følge disse tidsbesparende tips:

  1. Dele din tid. Begynn med å identifisere de spesifikke områder du trenger å dekke. La oss si at du bor i en leilighet. Vanligvis har en leilighet fire kvartaler: stuen, soverommet, på badet, og kjøkkenet. Så betyr at du kan tildele et gjennomsnitt på 15 minutter per bestemt område.
  2. Pålegge dine egne regler. Før du begynner å rengjøring "rangel", angi dine egne forskrifter og standarder. Overbevis deg selv til å fokusere og respektere dine tidsbegrensninger. Hva er ditt hovedmål? Vil du være fornøyd hvis alt viser seg å være plettfrie? Husk at du bare trenger å være raske. Overflater skal vises ryddig. Clutters bør fjernes. Ikke bli berørt, selv bogged ned, ved søl. Identifisere områder der å sette noen av dine ting deretter planlegge en tid da å sortere dem ut skikkelig.
  3. Lær å prioritere. Finn ut hvilke rom har mye kull. Gran opp det rommet først. Vanligvis er kjøkkenet det mest skittent. Deretter kommer badet neste. Stuen og soverommet følge. Når en av rommene ikke er ferdig ennå, ville det være best å holde andre dører stengt.
  4. Gir opp for oppgaven. Slitasje noe behagelig. Noe som gjør at du kan mer fritt og fort. Ha en støvklut hendig. Sett den i lommen. Du må kanskje støv av noe som du går fra ett sted til et annet.
  5. Maksimere din gjennomsnittlige rengjøring tid. Vet hvordan du skal bruke den klokt. Lære å bli mer organisert. For eksempel, hva du har tenkt å oppnå i de første 10 minuttene i et bestemt område? Ønsker du å minske lidelsen ved å plukke opp ting og returnere dem til deres utpekte flekker? Det kan være praktisk å bære en boks hvor du kan midlertidig lagre noen elementer som ikke kunne plasseres riktig. Eller kan det være flott å ha en eller to søppelsekker for ting som du trenger å kaste bort. Å ha dem i nærheten ville spare deg for mye tid på å samle ting og på å flytte rundt. Et vaskeri kurv ville være en perfekt erstatning for en boks eller en søppelsekk, hvis du ikke har dem lett.
  6. Bruk den siste eller de gjenværende minutter for hvert rom for å gjøre siste finpuss. Etter at du har tatt søppel ut av kjøkkenet, presse en sitron til deodorize området. Når badet er glitrende ren, sette en ny hånd håndkle eller sette dusj gardiner. På soverommet, stramme beddings. Og i stuen, støvsuge tepper. Gjøre området spick og span av opprydding i portrom.

Nå slutte å lese og begynne rengjøring eventyr

Hvordan du rengjør et hjem på under en time. Pålegge dine egne regler.
Hvordan du rengjør et hjem på under en time. Pålegge dine egne regler.

Nå slutte å lese og begynne rengjøring eventyr. Deretter, etter en time, belønne deg selv. Drikke noe kaldt, spise noe søtt, eller ta en lur. Gjør det til en vane ut av dette og nyte hjem rengjøring på sitt reneste.