E2r

Hvordan du rengjør en messing bell

Enhver innredning eller verktøy laget av messing fremkaller en følelse av gammeldags grandiose. Dette inkluderer messing bjeller. Mens messing er et slitesterkt materiale, er den utsatt for oksidering med luft eksponering, grunnet sitt kobber og sink konstruksjon. Brass oksiderer vanligvis med en mørk eller sort farge. Det kan også være utsatt for flekker, fingeravtrykk og påført feil rengjøringsprodukter eller metall polish.

Rengjøring en vanlig messing overflate er vanligvis forskjellig fra rengjøring en som er belagt med lakk finish. Men rengjøring en bjelle som er solid messing er vanligvis den samme som rengjøring en laget av en messing finish. Her er noen tips i renhold en messing bjelle.

Hvordan du rengjør en messing bell. Støv på bell regelmessig.
Hvordan du rengjør en messing bell. Støv på bell regelmessig.

  • Såpe og skyll. Fjern rusk eller støv med varmt såpevann. Pass på å ta vare på sprekker eller sprekker på overflaten. Støv og rusk kan lett skrape messing bell hvis det ikke fjernes.
  • Bruk isopropanol. Fjern eksisterende polish med isopropanol. Påfør litt alkohol på en svamp og tørk over bell overflate. Du kan gni alkohol over overflaten, for å sikre at du plukke opp eventuelle gjenværende støv. Tørk gongongen etter søknad.
  • Bruk lakk remover. I ditt tilfelle messing bell er belagt med en lakk finish, må du fjerne dette med en lakk remover. Påfør løsningen på en ren fille og nøye utsett messing overflate. Du kan vanligvis fjerne tarnished ferdig å eksponere ubesudlede messing under.
  • Poler gongongen. Shine og polere messing overflate med en myk, ren klut. Gni dette over overflaten for å hente ut messing naturlige glans. Du kan også bruke messing polish å bidra til å legge til glans, og for å forhindre misfarging.
  • Bruk olivenolje. Gni litt olivenolje over hele overflaten av klokken din med en ren klut. Dette vil også bidra til å minimere misfarging og legge til skinne. Sørg for å bruke olivenolje hver gang du polere gongongen for bedre glans.
  • Påfør lakk. Med en myk pensel, strøk på overflaten av klokken med lakk, hvis du har tenkt å forsegle i messing glans. Etter lakken har tørket, buff den med en myk, mikrofiberklut. Dette bidrar til å redusere eventuelle polish rester eller flekker. Men hvis du foretrekker bare den naturlige messing finish, så kan du hoppe over lakkering trinn, og bare buff din messing klokke til en skinne.
  • Støv på bell regelmessig. For å unngå riper, støv ditt messing bell regelmessig. Du kan bruke noen ammoniakk på en myk klut for dette formålet. Ammoniakk bidrar til å hindre misfarging og kan bidra til å opprettholde din messing bell glans. Imidlertid aldri rent messing med varmt vann. Nedsenking i varmt vann vil fremskynde misfarging og oksidering.

Forskjellige metaller kan renses gjennom forskjellige midler

Ulike metaller kan renses gjennom ulike virkemidler. Brass er bare ett av de metaller som krever regelmessig rengjøring og vedlikehold for å holde sin overflate fri for rust og misfarging. Pass på å bruke produkter som er identifisert som sikker for bruk på messing. Se opp for støv, som kan sterkt skrape i overflaten av klokken din.