E2r

Hvordan du kan redusere dine karbonutslipp i 10 enkle trinn

Vi har alltid høre om hvordan å minimere forurensning og karbonutslipp, men løsningene er typisk vanskelig å oppnå eller upraktisk oppgaver, som å kjøpe en ny hybrid bil eller kjører hjem med solenergi. Ikke misforstå, de er gode løsninger, men de er ikke veldig realistisk for den gjennomsnittlige person. Jeg tviler mange mennesker kommer til å løpe ut og kjøpe en ny bil fordi de har akkurat innsett at deres SUV bidrar til global oppvarming.

For å fremme faktisk å ta et skritt eller to mot å gjøre en forskjell, jeg har samlet en liste over enkle ting å gjøre rundt huset ditt som vil hjelpe deg å hjelpe miljøet. Bare å være klar over noen små ting og gjøre noen mindre endringer i din daglige rutine kan gjøre en stor innvirkning når de er alle lagt sammen.

Noen av disse enkle løsninger til å redusere dine karbonutslipp kan også ende opp med å spare deg noen penger på veien. Ville det ikke vært fint å redusere strøm og vann regninger med et par dollar hver måned? Du kan selv være i stand til å presse noen flere miles ut av en full tank av gass. Jeg vet det må være et incitament.

10 enkle endringer du kan gjøre for å redusere dine daglige karbonutslipp:

Hvordan du kan redusere dine karbonutslipp i 10 enkle trinn. Være smart om vaskeri.
Hvordan du kan redusere dine karbonutslipp i 10 enkle trinn. Være smart om vaskeri.

 1. Trekk elektronikk. Få en strømskinne og kobler maskinen, TV, DVD-spiller, stereo, videospiller, PS2 og andre elektroniske enheter i den. Deretter, når du ikke bruker disse maskinene, snu bryteren av. Helt slå disse enhetene av vil spare ca 500 pounds av CO 2 i året.

  Du kan også spare energi ved å trekke din mobiltelefon og mp3-spiller når de er fulladet (ikke la dem plugget i natten hvis du kan hjelpe den).

  Merk: Hvis du har en DVR eller TiVo, holde det plugget i så din viser fortsatt opp. TVen trenger ikke å være koblet til DVR for å registrere alle dine favorittprogrammer!

 2. Være smart om vaskeri. Vask klærne i kaldt vann. Bare vaske og tørke fulle maskiner (ja, det er noen mennesker som ikke lar sitt vaskeri hoper seg opp før de er helt ute av ren undertøy). Og sørg for å rengjøre tørketrommelen lo etter hver belastning. Dette vil spare ca 500 pounds av CO 2 fra inn vårt miljø hvert år.
 3. Skru av kranen. Hvis du vokste opp i ørkenen som jeg gjorde, så vet du at en av de verste forbrytelser du kan begå (spesielt under en tørke) er slik at vannet til å kjøre mens du pusser tennene eller barbering. Hva er vitsen? Det er ganske lett å fukte tannbørste, slår kranen, og slå den på igjen når du er klar til å skylle. Det tar mye energi for kommunene å rense og distribuere vann. Hvorfor la det kjøre ned i avløpet?

  På en lignende notat, kan fikse små lekkasjer bidra til å gjøre en forskjell også. Lekker kraner, toaletter og rør er ansvarlig for opp til 50% av vannet bortkastet i byene. Og du vet at du har vært meningen å komme på at drippy kran likevel ...

 4. Losse bilen. Ikke bære rundt 45 pounds av ekstra vekt bak i bilen. Noen ting som startkabler, utstyr til å endre et dekk og kjettinger vinterstid fornuftig å ha, men når sommeren ruller rundt bli kvitt de tunge kjedene. Du kommer ikke til å trenge dem, og de er veiing deg ned. Ikke kjør rundt med golfkøller i bagasjerommet i 6 uker etter en dag på banen. Ikke kjør rundt med takstativ på hele tiden, sette den på når du trenger det, og deretter ta den av.

  Alle de små tingene fylle opp bilen din kan legge opp. Du kan være i stand til å forbedre drivstofføkonomien opp til 5% ved å de-cluttering turen.

 5. Ikke drikk flaskevann hjemme. Engangs plastflasker er laget av petroleum og 3 millioner blir kastet inn i deponier hver dag ... i California alene. Par som med den fireårig studie utgitt av NRDC (National Resources Defense Council) som testet over 1000 flasker vann og fant at 25% av flaskevann er egentlig bare vann fra springen i en flaske, som kan eller ikke kan behandles videre , og du har ingen grunn til ikke å kjøpe en Brita og filtrere vann fra springen selv.

  Det er én ting hvis du er ute og farter og trenger å hente litt vann fra nærbutikk, men hvis du sitter hjemme er det ingen grunn til å drikke fra en plastflaske. Invester i en funky-farget Nalgene (det er den kule ting å gjøre), fyll den med vann fra springen som du har renset (eller ikke) og hodet ut å vite at du er en miljøbevisst person.

 6. Blåse opp dekkene. Hver bensinstasjon har en luftpumpe som lar deg blåse opp dekkene gratis, eller kanskje 5€ 0,25. Få ut PSI måle og sjekke lufttrykket i dekkene dine hver månedene. Innsiden av førersiden dør (på de fleste biler) vil gi deg et utvalg for dekktrykk. Hvis du er lav, legger litt luft neste gang du stopper for gass. Denne enkle oppgaven kan hjelpe deg å redusere drivstofforbruket med så mye som 3,3% (og spare 250 pounds av CO 2 fra å komme inn i atmosfæren hvert år).
 7. Hold flyten lav ved å få en ny dusjgarnityr. Dette gjør alltid listen. Får en lav-flow dusj hodet. Det krever litt arbeid, men en tur til Home Depot og noen få minutter med armene i luften bør gjøre triks. Ikke bare vil dette spare et gjennomsnitt på 370 pounds av CO 2 i året, men det vil sannsynligvis spare deg noen dollar på vannet regningen også.

  Du trenger ikke engang å forlate datamaskinen for å få en dusj hodet

  Du trenger ikke engang å forlate datamaskinen for å få en dusj hodet. Bare gå Gaiam.com og kjøpe deres 10€ (15€ med frakt og håndtering) laveste flyt dusjgarnityr . Jeg har nettopp kjøpt den i dag, så jeg må komme tilbake til deg på hvor lett det er å installere og hvor godt det fungerer Oppdatering:. Dusj hodet er veldig enkel å installere, det gjorde ikke krever noen verktøy og tok mindre enn 5 minutter. Vannstrømmen er fin og min gamle dusjgarnityr var lekker, så det er faktisk en forbedring. Jeg er veldig fornøyd med det.

  Hvis du elsker din dusj hodet

  Hvis du elsker din dusj hodet, eller ikke ønsker å ta deg tid til å endre det, kan du fortsatt gjøre en forskjell ved å ta kortere dusjer. Hvis du kan redusere din tid i dusjen med ett minutt, eller til og med bare 30 sekunder, som vil spare 365 eller 182,5 minutter med rennende vann i året (forutsatt at du dusje hver dag). Som med alt annet, vil bare en liten bit av tanken og enda mindre innsats gjøre en stor innvirkning over tid.

 8. Bli kvitt søppelpost. Jeg vet du hater søppelpost, spesielt hvis du ikke får e-posten din hver dag, og det begynner å hope seg opp i postkassen din. Tenk på all den tiden du avfallet granskes gjennom kataloger din ikke ønsker og lån tilbyr du aldri bruker. Og ikke få meg i gang på kredittkort tilbud som synes å helle i av tusenvis ... Jeg har alle kredittkort jeg trenger, takk! Det tar 62 millioner trær i året i USA for å lage alt som post som ingen vil ha. Så, fortell dem at du ikke ønsker det.

  Du kan besøke Newdream.org å laste ned "ikke send" skjemaene gratis. Du må gjøre noen leg arbeid og fylle ut og sende skjemaene selv, men du kan redusere søppelpost betraktelig hvis du er flittig. Eller du kan ta den ruten jeg gjorde, og betale 35€ til 41pounds.org og ha dem gjøre det for deg. Det er ganske enkelt, gir du dem adressen din, navnet på alle de voksne som fikk søppelpost hjemme og betale 35€. Innen 2 måneder vil du se en 80-95% reduksjon i uønsket e-post. Du kan også logge deg inn og legge til navnene på spesifikke kataloger og andre publikasjoner som du motvillig mottar. Så hvis du glemmer å fortelle dem om noen av søppelpost du får (eller ikke vet om off-hand), kan du med tilbakevirkende kraft legge den til i listen. De vil redusere søppelpost i 5 år, så kan du registrere deg på nytt.

  Du trenger ikke engang å forlate datamaskinen for å få en dusj hodet. Ikke drikk flaskevann hjemme.
  Du trenger ikke engang å forlate datamaskinen for å få en dusj hodet. Ikke drikk flaskevann hjemme.

  Hvis du tror 35€ er mye å bruke i 5 år gratis fra søppelpost, kan du vurdere det en donasjon til miljøet. En tredjedel av hver ny abonnent honorar går til en miljømessig eller samfunnet organisasjon (og du kommer til å velge hvilken). Du kan også tenke på det som å spare 1,7 trær og en masse tid. Basert på mengden av søppelpost en gjennomsnittlig europeer blir, vil du spare 1,7 trær, 700 liter vann, 40 timer av fritiden din, og du vil unngå 460 pounds av CO 2 slippes ut i miljøet. Så om du ønsker å investere tid og gjøre det selv, eller 35€, og har noen andre gjøre det for deg, redusere uønsket e-post kan gjøre en stor innvirkning på miljøet, ikke minst sunn fornuft.

 9. Være energieffektive. Slå av unødvendige lys (veldig lett), bruke oppladbare batterier (ikke en hard bryter for å gjøre det neste gang du er i butikken) og erstatte vanlige lyspærer med lavenergi sparepærer eller LED-lys (LED-pærer er litt dyrere, men bruker opptil 90% mindre energi enn vanlige lyspærer og 57% mindre enn selv sine energieffektive kolleger). Ok, så kanskje det er tre ting, men de er alle enkle å gjøre og kan hjelpe deg å få ett skritt nærmere å bli karbonnøytralt.

  Hvis du ikke føler for å endre alle lyspærer i huset akkurat nå, er det ikke en stor avtale, men neste gang du går til butikken, kjøpe energieffektive lyspærer så når de brenner ut du kan bytte til effektive pærer uten en problemfri.

 10. Resirkulere! Jeg vet, jeg vet. Du har allerede resirkulere. Du tar dine aluminiumsbokser og tomme øl flasker til som kaster bak matbutikk hver 6. måned og få 35€ tilbake (hei, det er nok til å få uønsket e-post stoppet i 5 år!). Men du kan resirkulere mye mer enn bokser og flasker nå. De fleste nabolag gi Resirkuleringsbokser og har en egen pick-up hver uke eller to.

  Sjekk med din lokale gjenvinningsanlegg og finne ut hva du kan resirkulere. Pappesker, skriver papir, aviser, plastposer og flasker, melkekartonger ... mye søppel kan trolig bli kastet i resirkulering bin stedet.

  Og ikke glem de mindre elementer som blekkpatroner for skriveren

  Og ikke glem de mindre elementer som blekkpatroner for skriveren. Ikke kast dem bort, spare penger ved å ta dem til et selskap som resirkulerer og gjenbruker dem, som Cartridge verden . Du får en anstendig rabatt og de er vanligvis festet til kontoret forsyne butikkene uansett, så du kan få alle på kontoret shopping behov ut av veien på en gang.

Hvis du er interessert i å finne ut hvor mye CO 2 du slipper ut, kan du regne det ut på Myfootprint.org . Kanskje dette vil inspirere deg til å gjøre de små endringer i livet ditt som vil gjøre en stor forskjell i å redusere belastningen på planeten din. Jeg ber deg ikke om å kjøpe en ny bil, bare for å kjøpe en ny type lyspære neste gang du er i butikken.