E2r

Hvordan du kan dekorere et rom med en beatles tema

Hvis du elsker Beatles

Hvis du elsker Beatles, hvorfor ikke pynte et rom med det temaet i tankene? Beatles er et av de mest populære og varige band gjennom tidene. Som en musikalsk ikon, kan det være lurt å betale hyllest til din kjærlighet for musikken sin ved å omgi deg med en Beatles-tema rom.
Her er noen måter du kan dekorere et rom med en Beatles tema i tankene.

Hvordan du kan dekorere et rom med en beatles tema. Velg et rom du ønsker å dekorere.
Hvordan du kan dekorere et rom med en beatles tema. Velg et rom du ønsker å dekorere.

  • Velg et rom du ønsker å dekorere. Musikken og soverom er to av de mest populære rommene i hjemmet til å betale en dekorativ hyllest til denne musikken legenden. Hold ting som finnes i bestemte områder i hjemmet. Hvis du ønsker å starte med en liten plass, kan du prøve gjesterom! Hvis du dekorere hele hjem med en Beatles tema, kan hjemmet ditt ser ut som Graceland og se også over toppen. Det rett og slett ikke vil være smakfulle. Det er svært tvilsomt at selv Paul McCartney dekorerer med en gul ubåt i stuen hans.
  • Dekorer med brukerutstyr. Hvis du er en ivrig samler av alt Beatles, kan du bruke den rundt i rommet for å dekorere rommet. Krus, askebegre, musikkinstrumenter relatert til bandet kan kjøpes. Hvis du ikke har noen, men ønsker noen autentiske, handle i thebeatleshop.co.uk eller prøve Amazon og eBay for noen flotte funn. hvis du finner gamle konsert plakater, legg den i glass og ramme og henge den opp.
  • Bruk fargen. '60 Var en morsom tiår. Selv TV var i svart og hvitt, var bruken av farger i klær og innredning rikelig. Ikke vær redd for å bruke lyse fargetoner i rommet, for eksempel rød, lyse blå og gul. Dette vil være den perfekte bakgrunnen for å oppveie dine Beatles suvenirer.
  • Bruk notepapir som vegg kunst. En kreativ måte å ha John, Paul, George og Ringo i rommet ditt er å bruke sin musikk. Kjøp musikken ark med dine favoritt Beatles-sanger fra musikk-butikk, eller laste den ned på nettet. Har disse rett og slett innrammet og henge den på veggen. Det er en subtil måte å ha bandet i rommet uten å se tacky, overveldende eller datert.
  • Ha en glassmonter for one-of-a-kind suvenirer. Hvis du har Beatles figurer og dukker, eller et signert autograf av en post, gi det det er hedersplassen. Ha en glassmonter med halogenbelysning konstruert og stolt sette spesielle godbiter på skjermen. Du kan ha en vintage tinn matboks med Fab Four på den eller
  • Ta ut postene. Dersom du eller noen du kjenner har samlet alle postene, sette vinyl dekker på skjermen. Hvis du ikke har deksler, henge postene uten deksler! Linje den opp på veggen for å skape et midtpunkt i rommet. Du kan selv gjøre det i rekkefølge hvis du tilfeldigvis har alle albumene. Siden vinylplater ikke er gjort lenger, det er en morsom en nostalgisk måte å utforme en plass, ved å gjøre bruk av det du allerede har.
  • Gjenskape Abbey Road på gulvet. Husk den ikoniske album Abbey Road hvor Beatles krysser gaten? Male samme gate mønster på gulvet. Det er bundet til å være en samtale stykke og et midtpunkt i rommet ditt!


Dekorere med en Beatles tema i tankene betyr ikke at du må ta det i en bokstavelig måte. Som ønsker å ha en gul ubåt i rommet? Men du kan sikkert innlemme disse ideene når dekorere rommet ditt å ha en morsom og funky plass som sier rock and roll!