E2r

Hvordan du kan dekorere et kjøkken med rare farger

Er kjøkkenet det mest forsømt område av ditt hjem

Er kjøkkenet det mest forsømt område av ditt hjem? Er det ved valg eller fordi du ikke har tid til å gjøre det innbydende, homey og pen? Vel, det er på tide du brette opp ermene og ta hensyn til kjøkkenet. Ferien er nesten for deg dørstokken, og du kan bruke denne tiden før deretter å forynge ditt kjøkken en merkelig farge om gangen! Ikke bli overrasket, rare farger er super i! Gjestene dine vil bli gledelig overrasket over hvor bra kjøkken vil se ut med spill av ulike farger og kan selv kopiere stilen til sitt eget kjøkken. Er du ikke bare en Martha Stewart venter på å skje? Vel, her går det sannsynligvis kunne bli den største ytelsen til dekorere liv!
Her er hvordan du kan dekorere et kjøkken med rare farger:

Du må velge en maling merke som tåler daglig slitasje. Cooking, matlaging og alt som rydde opp etter kan chip en lav kvalitet maling så velg noe som kan være dyrere, men beviser holdbar på lang sikt. Deretter velger du en maling som kan vedlikeholdes og rengjøres med en myk svamp, varmt vann, og enkel såpe. Nå kan du gå videre til å velge ulike ulike farger for kjøkkenet.

Gå for følgende fargekombinasjoner og tema:

  • Gult og gull. For noen vitenskapelig grunn (ikke spør), synes gult å være den mest frastøtende farge for insekter så velg dette lyse farger for kjøkkenet. Du kan legge faux gull sprut eller dekor å utfylle fargen gul. Begge fargene er også stor for å skjule flekker i mellom planlagte rene ups.
  • Oransje, rød og gul. Gul bør fortsatt være den dominerende fargen med oransje og rød gir minimale berører å bryte monotonien. For mye orange og rødt spesielt kombinert med dårlig belysning på kjøkkenet vil drepe den lykkelige vibe. Noe som du ikke vil ha i kjøkkenet.
  • Lilla. Føler mektige fyrstelig? Da lilla er fargen for kjøkkenet. Du kan referere til fargeprøver i varierende nyanser av denne fargen, slik at du kan bruke striping til ditt kjøkken vegger eller skap.
  • Lage en regnbue. Du kan være veldig anal om det og male alle regnbuens farger som likner nøyaktig hva en regnbue skal se ut (tror Daycare Center Rainbow) eller lage vill prikker over hele kjøkkenet veggene eller noe i kjøkkenet som er boltet til gulv og vegger.
  • Paprika, mørk grønn, og tyggegummi rosa. Paprika er nesten rødbrun i fargen, men for å være sikker la fargekartet veilede deg. Du kan male en hel vegg med Paprika og motsatt vegg med en mørk grønn farge. Fremhev med boble tannkjøtt rosa malingssprut. Tenk Kermit the Frog inspirert utseende. Kermit pels er grønne, men på innsiden av hans marionett munnen er en combo av rødbrun og tyggegummi rosa. Nå må du være presis med disse fargene og teste den på veggen før du går gjennom med denne fargen combo. Det er en fin linje her mellom fabelaktig og fugly.
  • Red. Dette er trolig den rareste og dristigste farger du kan velge for kjøkkenet hvis du ønsker å lage en uttalelse. For så lenge du kan balansere denne mørke fargen med noen lette og lekne farger kjøkken tilbehør, kan du komme unna med dette dominerende skygge i levende stil.


Hvordan du kan dekorere et kjøkken med rare farger. Du må velge en maling merke som tåler daglig slitasje.
Hvordan du kan dekorere et kjøkken med rare farger. Du må velge en maling merke som tåler daglig slitasje.

Så mye som mulig, ikke gå for blå maling på kjøkkenet. Denne fargen tiltrekker seg flest av flygende insekter, som er det siste du trenger svever i hopetall der mat er forberedt, kokt og spist.