E2r

Hvordan du kan dekorere en stue med mørke møbler

Yin og Yang.
Lys og skygge.
Svart og hvitt.

Ser du det opplagte

Ser du det åpenbare? Det er balanse og harmoni til disse elementene. Det samme bør definitivt brukes i ditt hjem for å oppnå en kontrast som vil være interessant å se. For eksempel, hvis du har mørke møbler hjemme og disse dominerer landskapet så du trenger helt klart å riste ting opp ved å legge lyse, luftige, pastell berører å ta bort den kvelende tyngde av mørke møbler.

Slik gjør du:

  • Match den arkitektoniske utformingen av ditt hjem til møbler. Hvis du har en ranch-stil hjemme, er mørk møbler i massivt tre som eik eller kirsebær vanlig stil, men du kan legge inn noen muntre innslag med kontrasterende kaste puter, området tepper og høye vaser.
  • Repaint visse områder i ditt hjem. Hvis stuen er malt i mørke farger og kombinert med tunge og mørke møbler, må du elske goth! Dette vil ikke gjøre særlig når du underholde hele tiden. Dark-on-mørke farger er også dårlig Feng Shui. Ved å kombinere begge vil kaste en mørk tungsinn i ditt hjem. Når du har tid, kjøpe bokser av lette smerter, børster, og begynne å male baseboards eller utstyr en lys farge. Hvis du ikke vet hvordan, ta kontakt entreprenøren og dekoratør som bygde huset og få et tilbud på en maling jobb som vil lette din egen stue. Du vil lempe et lettelsens sukk når du ser at din stue har klart å gå fra dank til dapper!
  • Kjøpe masse lyse kaste puter. Kaste puter er flotte muligheter til å bryte opp monotonien og dyster stemning av mørke møbler. Kaste puter er så allsidig at du kan plassere disse hvor som helst i hjemmet ditt. Det er ikke så dyrt å kjøpe i tillegg. Få din favoritt pastellfarger og begynne Plumping disse opp på sofaen, loveseat, eller tre-seters i stua. Det ferdige produktet vil du snart se er øyeblikkelig lysstyrke!
  • Få lyse tilbehør både ferske og livløse for side, end, og sentrum tabeller. Glass boller, lys, friske blomster, og vintage figurer. Alle disse er svært gode ideer faktisk for å balansere mørke møbler i stua.
  • Plasser et par saccosekker. Så hva om det er din egen stue? Du bryter monotonien så du kan like godt legge på et par av disse søte elementer for gjestene å henge ut og plop ned i mens du ser fredag ​​kveld fotball.
  • Gjøre full bruk av området tepper. Never mind hvis du har skinnende tregulv! Det er ikke som du trenger for å dekke hele plassen med området tepper. Ideen er å trekke øyet bort fra coterie av mørke møbler og inn lyse farger området tepper som er plysj og elegant. Hvis du tilfeldigvis være en nybegynner til å plukke teppe design, vil deretter Oppussing magasiner for å dekorere ideer være din beste venn!


Hvordan du kan dekorere en stue med mørke møbler. Repaint visse områder i ditt hjem.
Hvordan du kan dekorere en stue med mørke møbler. Repaint visse områder i ditt hjem.

Til slutt kaste åpne stuevinduene og har et takvindu installert for å la alle som nydelig solskinn i! Som er sikker på å zappe dyster ut av det mørke møbler som du har! Noen ganger løsningen er rett foran deg, det er bare at det er vanskelig for deg å se lyset når du er i mørket! Få det? Bra!