E2r

Hvordan du installerer et innendørs basseng i huset ditt

Installere et innendørs svømmebasseng i huset er ideelt hvis du har ekstra plass og hvis du elsker innendørs rekreasjon som en fest i området bassenget. Men for å installere og designe bassenger inne i huset ditt kan være utfordrende. I stedet for kostnadskutt, men leie en profesjonell til å gjøre det for deg. Prisene på sine tjenester kan være dyrt, men du er sikker på å ha et basseng som ligner på kvaliteten på et motell basseng eller basseng parker.

DIY innendørsbasseng installasjon

Hvordan du installerer et innendørs basseng i huset ditt. Se etter ressurser på hvordan du installerer innendørsbasseng selv.
Hvordan du installerer et innendørs basseng i huset ditt. Se etter ressurser på hvordan du installerer innendørsbasseng selv.

DIY innendørsbasseng installasjon. Ut av ønsket om å kutte kostnader og utgifter, mange mennesker fortsatt velger å installere innendørs bassenger på egenhånd. Selv utfordrende, kan det gjøres.

  1. Design bassenget. Dette trinnet omfatter planlegging for bassenget. Hvor vil du installere det, vil hvor stort det være, og hva fasiliteter vil følge din bassenget? Bestem deg også på hva slags innendørs basseng du vil ha - bør det være en glassfiber basseng eller et keramisk bassenget? Det kan være lurt å besøke en berømt motel basseng, område basseng, eller noen pool parker for å få ideer.
  2. Se etter ressurser på hvordan du installerer innendørsbasseng selv. Sjekk ut nettsteder som Gjør det selv og Backyard byen . Her vil du finne spesifikke instruksjoner om hvordan du installerer en glassfiber basseng eller en vinyl bassenget. Selv installere undervannslys og pumper kan bli funnet på dette nettstedet. Husk imidlertid at det er viktig å følge bruksanvisningen nøye for noen DIY-prosjekt.
  3. Sjekk sikkerheten. Med mindre du er en ekspert, bør du leie en profesjonell til å sjekke sikkerheten komponentene i DIY innendørsbasseng installasjon. La profesjonelle sjekk drenering, filter stoff, jord, perforeringen avløpet rock, installasjon av tilbehør, og andre funksjoner som bassengområdet dekker.

Ansette en profesjonell for innendørs pool installasjon

Ansette en profesjonell for innendørs pool installasjon. Fullføre installeringen av et innendørs svømmebasseng kan ta måneder, spesielt hvis du bestemmer deg for å gjøre alt selv. Hvis du ønsker å bli mer produktiv med andre ting, så bedre forlate installasjonen av innendørsbassenget til fagfolk. Her er måter å finne din profesjonelle pool installatør.

DIY innendørsbasseng installasjon. Ansette en profesjonell for innendørs pool installasjon.
DIY innendørsbasseng installasjon. Ansette en profesjonell for innendørs pool installasjon.

  1. Tenk anbefalinger. Spør noen venner som har innendørs svømmebasseng om sine entreprenører. Aldri klarer å be dem om entreprenørens ytelse i tillegg. Ansette en anbefalt profesjonell er det beste valget, men hvis dette ikke er tilgjengelig, kan du gå og finne en profesjonell selv.
  2. Bakgrunnen sjekker. Sørg for å sjekke deres bakgrunn og vite om de har gjort lignende prosjekter tidligere. Ansette bare en entreprenør som har hatt tidligere erfaring i å installere innendørs bassenger.
  3. Andre hjelpere. Andre fagfolk du kanskje trenger for jobben er arkitekter og elektrikere. Men i de fleste tilfeller vil entreprenøren allerede leverer disse for deg. Alt du trenger å gjøre er å gi støtte til prosjektet.
  4. Sammenligne. Det er aldri en vits å bruke penger for å installere et innendørs basseng. For å få best valuta for pengene, bedre sammenligne sitater og priser fra minst to entreprenører. Sammenligne deres omdømme samt ekstra tjenester som hver entreprenør dekker.

Du vil fortsatt måtte vente i flere måneder før innendørsbassenget er endelig installert. Når utvalget er installert, men vil du ha mange år med moro mens fester i ditt eget vann rart.