E2r

Hvordan du installerer en vegg ovn

Med mye benkeplater

Med mye benkeplater, hvitevarer, og andre møbler på kjøkkenet, kan du ikke hjelpe, men lurer på hvordan i helvete kan du spare plass i dette hyppig brukt område av huset. Vel, det er mange måter. Noen vil innebære renoveringen benkeplater og legge til flere hyller og skap høyere opp på veggene. Det er imidlertid en fin måte å spare mye plass på kjøkkenet å bare installere en ovn inn i veggen. Ja, kan ovner være ganske stor og kan virkelig ta opp mye plass. Hvis kjøkkenet er lite, så vil du kanskje vurdere å bruke en vegg ovn i stedet for de vanlige frittstående typer. Det eneste problemet, selvsagt, ville være å installere det. Teknisk sett, forutsatt at du har et skap klar for ovnen med den riktige åpningen stor nok for det, installasjonen trinnene er ganske overkommelig. Med det i tankene, her er fremgangsmåten som er beskrevet for deg å følge.

  • Sjekk at du har alt som kreves. Wall ovner kan egentlig ikke monteres på veggen. Sannheten er at vegg ovner krever et skap bygget inn i veggen med høyre åpning for ovnen for å komme gjennom. Skapet gir den støtte som er nødvendig for å bære belastningen av ovnen. Videre må strømforsyningslinjen samt gassledningen settes på plass med passende adaptere. Når det er sagt sørg for å sjekke den aktuelle vegg ovn du har tenkt å kjøpe og se om du har alt det krever for installasjon.
  • Demontere ovnen. For å fortsette med installasjonen, må du demontere ovnen til bare understellet gjenstår. Det betyr å fjerne ovnsdøren, alle stativer inne, de griller, og alt inni. Sørg også for at ovnen er fri fra emballasjen. Når det er gjort, kan du fortsette med de neste trinnene.
  • Koble forsyningslinjene. Før du setter ovnen inn i kabinettet, vil du ønsker å kjøre forsyningslinjene for elektrisitet og gass inn i kabinettet og koble disse linjene i ovnen på baksiden. For denne delen, kan du lese instruksjonene som fulgte med ovnen. Pass på at du har de nødvendige adaptere for disse tilkoblingene. Kontroller at tilkoblingene ikke forme malplassert når du skyver ovnen inn i åpningen av kabinettet.
  • Skyv ovnen i. Med kraft og gass tilkoblinger allerede er installert, skyver ovnen inn i åpningen med forsiktighet. Igjen, være oppmerksom på forsyningslinjene og sørge for at de ikke bøy malplassert. Du vil ønske forsyningslinjene slags rett for en jevn strøm, spesielt med hensyn til gassledningen.


Når ovnen er på plass og tilstrekkelig flatet

Hvordan du installerer en vegg ovn. Sjekk at du har alt som kreves.
Hvordan du installerer en vegg ovn. Sjekk at du har alt som kreves.

Når ovnen er på plass og tilstrekkelig flatet, fortsett til montering av ovnen. Installer racks, griller, knotter, og til slutt, den dør. Når det er gjort, gjør en gasslekkasje test ved å åpne gasstilførselen og smelling for lekkasjer. Hvis det er ingen, slå på ovnen og teste om det varmes opp. Hvis du vil, kan du lage ditt første måltid som en testkjøring.