E2r

Hvordan du installerer en utendørs overvåkingskamera

Enten det er din bedrift eller ditt hjem

Enten det er din bedrift eller ditt hjem, er det på tide at du får ett skritt foran kriminelle i å beskytte dem. Siden innbrudd har økt i antall, kan det være lurt å avskrekke potensielle forbrytelsen skjedde ved å installere dine egne overvåkingskamera. Et overvåkningskamera vil ta en video av din omkringliggende eiendom og vil trolig redusere sjansen for å bli utsatt for vandaler. De vanligvis velge mål der de er tryggere og no image av kriminalitet eller hendelse blir registrert.

  • Du må finne den riktige steder hvor du skal installere en serie med kameraer for å unngå blindsoner og dekke så mye bakken som mulig. Du kan også fokusere på hovedmål som kjøretøyet / s på deg oppkjørselen din. Disse er vanligvis mål og måtte nøye bevoktet.
  • Det er mange måter du kan sette ut overvåkningskameraene, men den enkleste måten er å kjøpe en pakke med ett eller flere kamera stil overvåking. Når du finne ut det beste systemet for deg, sørg for at oppløsningen på kameraet vil være nyttig i å bestemme den skyldige hvis i alle fall de fremdeles ikke avskrekket av tilstedeværelsen av kameraene.
  • De fleste av disse pakkene vil bli kjørt gjennom datamaskinen din og vil bli utstyrt med programvare for å sette den opp. Du kan sette inn CDen i datamaskinen din og følg installasjonsprosedyren.
  • Du vil også være utstyrt med en USB-mottaker hvor de vil være i stand til å få bilder av overvåkingskamera.
  • Du må finne en stikkontakt å plugge i mottakeren og koble det gjennom datamaskinen via en av USB-portene er tilgjengelige.
  • Fest kameraet / s gjennom steder av ditt valg. Igjen må du sette den på de stedene der du er bekymret mest, som din oppkjørselen og foran og bak døren, og andre områder der du vil ha dem plassert.
  • Vær oppmerksom på at du må sette den på steder der de normalt ikke nås eller sprayes med maling. På denne måten unngår du sjansen for dine overvåkingskameraer blir ubrukelig. Det kan være lurt å sette dem i høye steder og plassere dem i potensielt kan vises steder hvis din primære bekymring er å bruke dem til å avskrekke ville være vandaler.
  • Når kameraene ligger du kan vise dem på datamaskinen og se bildene sendes til skjermen din. Du kan fininnstille bildene som sendes ved å justere vinkelen og fokus på hvert kamera. Du vil også ha muligheter til å vise dem alle på samme tid ved hjelp av bilder på alle kameraer og bruker en kvartal hvert på skjermen for visning.
  • Du kan også være lurt å vurdere å kjøpe en ny datamaskin hvis budsjettet tillater eller en eldre en, slik at du vil ha en dedikert en for overvåking formål.


Hvordan du installerer en utendørs overvåkingskamera. Du må finne den riktige steder hvor du skal installere en serie med kameraer for å unngå blindsoner og dekke så mye bakken som mulig.
Hvordan du installerer en utendørs overvåkingskamera. Du må finne den riktige steder hvor du skal installere en serie med kameraer for å unngå blindsoner og dekke så mye bakken som mulig.

Du kan nå føle seg mye tryggere når du setter opp din overvåking videokamera. Du kan også være lurt å søke på nettet etter andre tips om å sette dem opp og justere trinnene for å bedre passe dine behov. Hold trygge og kontakt myndigheter ved behov.