E2r

Hvordan du handler for blomstrende løker

Hvis du er interessert i hjemmet landskap

Hvis du er interessert i hjemmet landskapet, så blomstrende løker kan gi deg mange muligheter. De kan lett lyse opp ethvert plenen eller hagen. Du kan plante dem på ulike måter, for eksempel med busker, under skyggen av treet, på blomsterbed, i utgangspunktet hvor som helst du kan forestille deg. De kan overleve vinterstid. Blomstrende pærer er flott hvis du ønsker å gjøre hagen din skinne hele året rundt. Hvis du ønsker å plante disse på hagen din, er det noen ting du bør vurdere å velge riktig pære. Dette vil sikre at de blomstrer vakkert i hagen din.

Hvordan du handler for blomstrende løker. Velg en pære avhengig av årstid.
Hvordan du handler for blomstrende løker. Velg en pære avhengig av årstid.

Her er noen enkle tips om hvordan du handler for blomstrende løker:

  1. Velg en pære avhengig av årstid. Blomstrende pærer som blomstrer om sommeren er best å plukke dersom det i løpet av månedene fra februar til april. Pærer som liljer, dekorative løk og Gladiolus er eksempler på dette. Hvis det er september til november, sommer blomstrende pærer som påskeliljer, tulipaner, svibler og krokus er best å plante. Velg hardføre pærer til vinteren.
  2. Gjør din forskning. Ulike blomstrende løker krever annen plante avstand. Hvis den plasseres for nær hverandre, kunne de konkurrere om næringsstoffer i jorda. Dette vil gjøre det et problem for plantene å vokse sunt. Det ville være best å først konsultere en bok om blomstrende løker, eller en enkel avstand tabell tilgjengelig på nettet. Alternativt kan du også spørre selgeren i barnehagen for å få råd.
  3. Sørg for å kjøpe pærer fra anerkjente Oppussing butikker eller barnehage. Det er vanligvis best å kjøpe i løpet planting sesongen. Det anbefales at du kjøper pærer tidligere i sesongen, slik at du kan plante dem mens de er på sitt ferskeste.
  4. Du kan bestille pærer via postordre. Du kan ganske enkelt kjøpe eller be om en katalog fra din lokale planteskole. I dette tilfellet ville det være best til høsten planting (rundt juni eller juli) for å bestille dine pærer. I løpet av denne tiden, mange kataloger tilbyr store rabatter på postordre.
  5. Å bestille fremover, se etter online muligheter. Det er mange barnehager som godtar elektroniske bestillinger. Avhengig av antall bestillinger, har kjøperen vanligvis til skulder betaler frakt. Men du kan spare mye mer penger hvis du bestiller bulk. De fleste selgere tilbyr gratis frakt for engros tilbud.
  6. Se etter en pære uten sykdommer. Avdøde pærer bør ikke lenger være plantet på hagen din, som de fremmer bakterievekst. De kan bære en rekke sykdommer. Dette skjer hovedsakelig om våren, så i løpet av sesongen, er det best å stadig undersøke pærer. Se etter ujevne fargede flekker. Det ville være best å kjøpe soppmidler for blomstrende pærer å beskytte dem fra sykdommer.

Blomstrende pærer kan være et flott tillegg til enhver hage

Blomstrende pærer kan være et flott tillegg til enhver hage. De kan plantes hele året. Disse enkle tipsene vil hjelpe deg handle for en sunn blomstring pære.