E2r

Hvordan dekorere en pre-teen guttens soverom

Dekorere et barnerom er ren moro! Gratis å tenke utover regler og forventninger, kan du la din indre barnet bli kreativ når man designer en unik plass for barna i livet ditt. Hvis du er stabbet på hvordan du skal gå om dekorere et rom for en pre-teen gutt, her er noen kreative forslag som han vil elske både nå og senere.

Trinn 1

Hvordan dekorere en pre-teen guttens soverom. Kreative fargepaletter: det handler ikke bare om blå lenger!
Hvordan dekorere en pre-teen guttens soverom. Kreative fargepaletter: det handler ikke bare om blå lenger!

Kreative fargepaletter: det handler ikke bare om blå lenger!
Blå er en fin farge for en guttens rom, men det kan være litt forutsigbart og kjedelig når det brukes av seg selv. Imidlertid er blå et flott supplement til andre lyse farger som primær rødt og gult, oransje eller eplegrønn. Blanding blå med andre lyse farger, mens accenting med hvit holder utseendet dynamisk uten å bli kaotisk. Nå legger et mønster til fargen mix for enda mer moro og liv. Blande et mønster er enklere enn du tror, ​​nøkkelen er å velge mønstre i samme skala og samme intensitet. Det er der hvite kommer inn fordi den fungerer som en balanse og bakteppe for lysere farger. Du kan blande store lyse prikker med Big Buffalo ruter eller plaids hvis de er like i størrelse og farge metning; lenke mønstrene med minst ett felles farge. Det er også morsomt å gjenta et mønster over hele plassen som er innført av tema: For eksempel med en NASCAR tema svarte og hvite sjekker er en del av logoen, og de kan gjentas i et rom grensen, sengetøy og bilderammer.

Når du velger temaer føler ikke at du er begrenset til tegn og tegneserier: Ethvert element kan være inspirasjon for en fargepalett og tema: En samling av leketøy soldater, modelltog, favoritt sport og spill, eller en plakat fra en favoritt zoo eller planetarium.

Velg enkle tremøbler som vil vokse med sønnen din. Grunnleggende - en seng, kommode, speil og nattbord vil vare i lang tid og ekstra tilbehør er lett å skvette i som hans behov og smak endrer seg over årene. Om noen år kan han trenge et større skrivebord, bokhyller og voksen størrelse arbeidsstol, men disse elementene kan være utenfor hans størrelse og behov på dette punktet. Billig eller brukt stykker av disse ekstra elementer kan være den beste veien å gå nå. Du kan gjøre noen stykke koordinere med fargevalget med litt maling og stoff.

Trinn 2

Trinn 1. Smarte oppbevaringsløsninger.
Trinn 1. Smarte oppbevaringsløsninger.

Smarte oppbevaringsløsninger
Guttene ser ut til å samle mer og mer "ting" som årene går, og det vil være lettere på deg hvis du gjør det enkelt for sønnen din å holde orden. Gjør det beste ut av skapplass ved å installere hengende stenger der han kan nå dem, en høy og en lav stang er fint hvis du ønsker å plassere ut-av-sesongen eller kjole klær som han ikke bærer ofte på den øvre stangen. Hvis rommet tillater det, gjør en bank av vertikale hyller montert på den ene enden av skapet det enkelt å lagre sko sammenklappet jeans og gensere. Beyond the closet, vegg kroker er stor for ting han bruker fra dag til dag, som gensere, jakker, ryggsekker og sportsutstyr. Utfylle åpne hyller for bøker, leker, fargestifter og Legos med lerret, plast, tre eller wire bokser og hyller som gjør det enkelt å holde orden, spesielt hvis du legger en tag, tegning eller bilde på utsiden av hver boks.


Designe en kreativ fargerik plass for en gutt er ikke vanskelig. Bare holde fokus på fleksible alternativer som kan vokse slik han gjør.