E2r

Hvordan dekorere en hage tema soverommet

Bring naturen inn på soverommet ved å dekorere med elementer funnet i en hage. En hage tema soverommet er garantert å gi beboeren en avslappende tid, dag eller natt. Det er ikke vanskelig å oppnå dette utseende. Med litt kreativitet kan du enkelt få hagen inn på soverommet. Her er noen gode ideer som du kan bruke.

 • Bruk floral sengetøy. Den enkleste måten å legge et snev av naturen inn i alle soverom er ved hjelp av floral laken, pute dekker, dyner, puter, dyner og Shams. Du kan også bruke stoffer som er lette og i pastellfarger. Volanger vil utfylle hagen tema og så vil materialer laget av blonder eller øyekroken.
 • Henge lyse og luftige gardiner. Hold klar av tunge stoffer for gardinene selv om de er floral. I stedet bruker gardiner laget av lette eller ren materialer for at luftig. I stedet for vanlige gardiner stenger, kan du prøve å henge gardinene på tre-grenen stil stenger.
 • Velg riktig en seng. Finn en støpejern seng malt i hvitt og dekorert med metall eføy blader eller blomster. Messing senger vil også gjøre susen. Installer en sengegavl som ser ut som et hvitt stakittgjerde. En vanlig hodegjerde kan bli trukket. Bruk floral stoff til å dekke sengegavlen.
 • Installere et espalier. På den ene siden av veggen, installere en hvit eller en off-white espalier. Dekorer espalier med silke blomster og bladverk.
 • Plasser en hage type bord på rommet. Du kan sette en liten rund eller firkantet bord ved siden av espalier eller ved siden av vinduet. Bordet kan smijern, flettet, tre eller glass. Du kan plassere en floral eller pastell duk på bordet hvis du ønsker det. Sørg for at stolen passer bordet. Setet kan polstret med floral stoff. For en tre bord, skal det se forvitret å få det hage følelse.
 • Pynt med blomster kranser eller vinranker. Henge en krans eller en krans laget av blomster på rommet. Vinranker vil se flott ut i en hage inspirert soverom.
 • Påfør floral eller hageinspirert tapet. Det er mange hage inspirerte tapeter design på markedet i dag. Noen er floral, mens andre er innredet med løvverk. Velg noe som ikke er så overveldende. Hvis tapet er allerede floral, bruk vanlig sengetøy og gardiner i lyse nyanser.
 • Legg et fuglebur i rommet. Som en aksent til din hage tema soverommet, et stykke jern fuglebur på toppen av kommode eller hylle.
 • Påfør sjablong kunst. Du kan finne sjablonger i blomst, blad og butterfly design i de fleste båter butikker. Sjablong veggene, sengegavl, kommode eller skap. Du kan også levere maling blomster, hage insekter, fugler, blader eller hage scener i rommet.
 • Henge malerier eller bilder som skildrer hage scener. Gruppert botaniske utskrifter ville se flott ut i en hage tema soverommet. Malerier av engelske hager, enger, diverse blomster og planter vil også legge en viss hage sjarm til rommet.
 • Dekorer med andre hage inspirerte elementer. Dot rom med sommerfugler. Bruk en antikk vannkanne som en blomstervase. Leire potter kan brukes til å lagre nips. Henge en vind klokkespill i nærheten av vinduet. Besøk din lokale hagen butikken og se hva andre elementer du kan bruke til å dekorere soverommet.


Hvordan dekorere en hage tema soverommet. Bruk floral sengetøy.
Hvordan dekorere en hage tema soverommet. Bruk floral sengetøy.

Dette er bare noen av de mange måter å dekorere en hage tema soverommet. Hvis du trenger flere ideer, finne bilder av hagen inspirerte rom på Internett. Eller rett og slett gå til din lokale botanisk hage for ekstra inspirasjon.