E2r

Hvordan bygge lagringsplass for barnas rom

Hvis du har barn

Hvis du har barn, så vet du allerede at deres rom kan bli virkelig rotete med leker, bøker og klær. Nå, noen ganger er de eksisterende oppbevaringsrom i sine rom som skap, skuffer og hyller, allerede pakket til randen. Hvis dette er tilfelle, så vil du sannsynligvis nødt til å piske opp den gode gamle hammer og spiker for å bygge et oppbevaringsalternativ å sikre at rotet forsvinner fra helt synlighet. Her er noen fantastiske alternativer og tips for å bygge og lage lagringsområder for ditt barns rom uten å måtte bruke opp for mye plass.

  • Bygg brystet benker. Chest benker er fantastiske ideer for deg å gi møbler som kan tjene to formål på en. Det kan være et sete og lagre leker og klær på samme tid. , Kan brukes som benk ved fotenden av sengen, på veggen, eller ved et skrivebord i stedet for en vanlig stol. Å bygge den, kjøpe noen treplanker på den lokale hardware forsyning butikken. Måle en eksisterende bryst og basere tallene for styrene du trenger. Husk at du må klippe det til den eksakte målinger i orden for hele greia som skal monteres riktig. Du trenger to hengsler for det øverste brettet slik at du kan åpne og lukke den gang samlet. Bruk skruer og trelim til å koble hver del før du er ferdig brystet. Du kan selv legge til en møbeltrekk pute på toppen av brystet også. Skru eller spikre pute på. Bestem om du ønsker å sette opp en fin lås og lås for brystet åpning også.
  • Legg hyllene på veggen. For å utnytte plassen, kan det være lurt å utforske den enkle muligheten til å installere hyller på veggene i rommet. Disse hyllene kan brukes til å vise bøker, bilder og spesielle leker. Kjøp reolbord og støtter i den lokale jernvarehandelen. Skru på sokkelen styrene på "L" form støtter. Når det er gjort, plasserer hele greia på ønsket plass på veggen. Skru fester på veggen for å sette den på plass. Du må kanskje bore gjennom veggen for dette. Når ting er satt, teste vekten med et par ting. Hvis det holder og er stabil, begynne å plassere flere ting.
  • Forbedre skap. Noen ganger er en barneklubb skapet ikke så maksimert som du håpet det ville være. Ja, kan de eksisterende avdelinger være full allerede, men du kan kanskje likevel se noen områder inne som kan endres til å lagre flere ting. For eksempel, kleskott dører. Ved å hamre på et flott stykke horisontal tre og fikse den opp med kroker i en linje, kan du faktisk henge klær eller vesker fulle av andre ting der. Et annet alternativ ville være å installere metallstenger inne i skapet til å henge mer klær. Dette kan bare være mulig, hvis det fortsatt er noen steder som du kan benytte deg av.

Hvordan bygge lagringsplass for barnas rom. Legg hyllene på veggen.
Hvordan bygge lagringsplass for barnas rom. Legg hyllene på veggen.

Gjennom disse enkle ideer og med en liten albue fett og kreativitet, kan du enkelt lage flere oppbevaringsrom for ditt barns rom. Nå, hvis du bare kunne motivere barna til å rydde opp i sine rom jevnlig, da disse oppbevaringsrom som du strømmet din svette på kan endelig utnyttes.