E2r

Hvordan bygge foten bordet

Et sentralt fokus punktet i mange stuer og familierom er et salongbord. Sofabord, som normalt plassert foran en sofa eller stol, blir ofte brukt til å lagre og vise elementer, men blir også brukt til uformelle spisesteder anledninger. Dessverre, godt bygget kaffe tabeller som er laget av kvalitet trevirke ofte koste hundrevis av dollar. For å spare penger, mange mennesker velger å gjøre kaffebord. Den mest kompliserte delen av å lage et salongbord er å gjøre bena. Denne artikkelen vil gi deg trinn nødvendig i hvordan å lage kaffe bordben.

Det første trinnet i hvordan å lage kaffe bordben er å designe dine foten bordet. Du må sørge for beina er lange nok til å gi tabellen riktig høyde og at de er tykke nok til å gi nok støtte til å tilstrekkelig håndtere alt du har tenkt å stable på stuebordet.

Etter utformingen er fullført

Etter at designet er ferdig, er neste skritt i hvordan å lage salongbord ben å samle forsyninger. Den viktigste av alt utstyr er veden. Du trenger minst fire tykke blokker av tre som er lange nok til å møte design spesifikasjoner, men den typen av tre utvalgte er viktig. De mest populære tresorter for kaffebord og deres ben er eik, mahogni, lønn, og Pine. Veden for bena bør matche resten av tabellen. For å gjøre beina trenger du også en sag, en ruter, sandpapir, målebånd, klemmer, og tre finisher.

Etter å samle alle nødvendige forsyninger

Hvordan bygge foten bordet. Etter utformingen er fullført.
Hvordan bygge foten bordet. Etter utformingen er fullført.

Etter å samle alle nødvendige forsyninger, er neste skritt i hvordan å lage kaffe bordben å klippe og forme bena. Ved hjelp av en bordsag kutte bena til deres passende lengde. Ved hjelp av en gjæring eller sirkelsag, vil du være i stand til å skjære ut og stil bena for å møte dine design spesifikasjoner. Sørg for å nøyaktig trekke snitt linjer på veden før skjæring. Ujevnt ben vil føre til et ubalansert salongbord.

Etter å kutte bena

Etter å kutte bena, er det neste trinnet i hvordan å lage kaffe bordben til sand bena. Pass på å sand i bunnen støtte av bena og langs sidene av bena. Sliping bena vil gi dem en jevn ferdig utseende. Hvis du har tregulv som kan ripete, kan det være lurt å plassere noen stoff på undersiden av beina slik at de ikke skraper gulvet ditt.

Det siste trinnet i hvordan å lage kaffe bordben er å farge bena. Bruke samme tre finisher som du gjorde til resten av bordet. Etter bruk et strøk med beis være sikker på å tillate 12 timer for pelsen til skikkelig tørke før du installerer bena.