E2r

Hvordan bygge et hjørne Kina kabinett

Å ha et hjørne Kina kabinett er en god midtpunkt i stua eller hvilket som helst sted i huset. Det er også en viktig faktor i hjemmet ditt arrangement hvis du vil at besøkende å vise porselen eller andre favoritt samlinger. Nedenfor finner du tips og instruksjoner for å hjelpe deg å bygge ditt hjørne Kina kabinett.

  • Planlegging. Du må vite hvor du skal plassere Kina hjørneskap slik at du kan måle dens størrelse og høyde. Du må også bestemme middagsservise og andre elementer du vil vise når det er gjort. Hvis du vil lage ditt eget hjørne Kina kabinett, sikre at den ønskede design må være endelig før du handler for materialer. Bla snekring og husmoryrket magasiner og nettsteder for å gi deg mer informasjon om møbler og andre husmoryrkeferdigheter ideer.
  • Hvis du tror at du ikke har tilstrekkelig kompetanse til å gjøre og polere hjørne Kina kabinett deretter finne noen som vil gjøre det for deg. Bare sørge for at personen kan gjøre jobben skikkelig.
  • Shopping for materialer. Kontroller materialer tilgjengelig i hjemmet ditt før du kjøper noe. Det kan være skruer, spiker, maling, og ubrukte tresorter som eik eller lønn blant andre materialer som bare henger rundt din kjeller eller garasje som du kan bruke for kabinett konstruksjon. Canvas materialet på ditt lokale og nærliggende jernvarehandel eller lumberyard. Prøv å få de billigste materialene med den beste mulige kvaliteten.
  • Skjæring. Mål veden riktig før du skjærer den. De deler som du trenger for kabinettet ditt er de to sidene, nederst, og toppen. Hyllene må kuttes i samme størrelse som din skapets bunn og topp del. Fest kabinettdeler ordentlig etter klipping.
  • Andre påminnelser i å kutte veden er bruke vernebriller og tabellen bladet må ikke være høyere enn hva du klipper. Dessuten må du ikke la elektroverktøy uten tilsyn, og ikke legge mye press når du bruker et belte sander fordi det kan skjære riller på tre.
  • Polering. Det er mange rendering valg for din treverk-konstruksjonen kan være laminert eller tre. Du kan polere din treverk gjennom semisolid, væske eller spray. Dørene til skap din kan være full glass, massivt tre eller glassplater. De fleste kabinetter har dører slik at din dyrebare skjermer er beskyttet mot støv og skitt. Dine skapet hyllene kan være av tre, laminat eller glass. Du kan legge til belysning så det vil være en illusjon av rom, noe som vil gjøre skjermer mer dramatisk og attraktive.
  • Vise. Visningen av samlingen din må bero på motivet og polering av ditt hjørne Kina kabinett. Motivet eller tema er viktig fordi det vil gjøre samlingen din ryddig og attraktivt. Temaet skal være i henhold til atmosfære eller motiv av rommet der hjørne Kina kabinett vil bli plassert. Som, hvis du dekorere en viktoriansk tema, og deretter sørge enn skjermene er relatert til ditt roms viktorianske motiv. Det er også viktig å ikke overfylle ditt kabinett med for mange skjermer det vil redusere skjønnheten i samlingen din.

Det er lett å vedlikeholde et hjørne Kina kabinett

Hvordan bygge et hjørne Kina kabinett. Shopping for materialer.
Hvordan bygge et hjørne Kina kabinett. Shopping for materialer.

Det er lett å vedlikeholde et hjørne Kina kabinett. Du trenger bare å rydde og gjøre litt polering arbeid for møblene dine fra tid til annen, så det vil alltid se i god stand. Å ha et hjørne porselen skap i hjemmet ditt er elegant og behagelig for øynene.