E2r

Hvordan bygge en tilpasset firewood stativ

En firewood haug stablet i hjørnet av huset vil oppta et stort område i huset. Spesielt om vinteren, når du trenger å få din peis sparken opp hele tiden, må du kutte flere trær for å stable opp mer ved enn du vanligvis ville gjøre i løpet av resten av året. En annen situasjon er når du må plassere et tre skutt ned av et tre tjeneste i datalagringen skur å rense bakgården. En av de mest praktiske løsninger på dette problemet er å gjøre en firewood rack. Så før du fyrer opp din vedklyv, her er hvordan du kan lage din egen firewood rack.

1

1. Planlegg type rack som du ønsker. Trenger du å sette et tak på racket? Skal du ha en to-lags tre bærer eller trenger du en mindre rack å stappe i et lite område i huset ditt? Vurdere alle de tingene som du trenger fra racket og gjøre mye preplanning.

2. Samle alle de nødvendige materialer. Dimensjonene materialene kan variere avhengig av størrelsen på racket. I å skape en moderat størrelse grunnleggende tre hyllene, trenger du tre stykker av 2 "x 2" x 6 'behandlet tre for bunnskinnene. For gavler, kan du bruke to stykker av 2 "x 4" x 4 "behandlet tre. Å skape grunnlag for panelene, bruke et stykke 2 "x 6" x 32 "av behandlet trevirke. Å feste paneler til basen, kan du bruke en 4" x 8 "x 1/2" av behandlet kryssfiner. Du må også samle 1.5 "og 3" woodscrews og 2,5 "negler.

Hvordan bygge en tilpasset firewood stativ. Planlegg type rack som du ønsker.
Hvordan bygge en tilpasset firewood stativ. Planlegg type rack som du ønsker.

3. Sett dem sammen. Begynn med base. Skjær en av de 2 "x 2" x 6 'meter inn i fire 16-tommers biter. Skjær 2 x 6s i to 16-tommers biter. Plasser de resterende 2 x 2 tre parallelt på et flatt underlag. Ved hjelp av neglene, fest 2x6s på hver ende av den parallelle tre. Pass på at alle vinkler er riktig kvadrat. Nail de fire stykker av 16-tommers 2 x 2s til den parallelle tre for å danne som en stige og ta deg tid til å sikre at de er jevnt fordelt. Plasser basen slik at avstivninger vil stå overfor gulvet eller arbeidsbord.

Gjør de gavler. Kutt begge delene av 2 x 4s i halvparten. Skjær kryssfiner i to stykker tilsvarende med målingene av end-panel bukseseler. Fest utgangen panel tannregulering på hver side på en av kryssfiner brikker bruker på 1,5 "skruen. Gjør det samme med resten av endeplaten materialer til å lage to endepaneler.

Fest basen til gavler. Bruke 3-tommers skruen

Fest base til endepaneler. Bruke 3-tommers skrue, festes de to deler for å danne en rett vinkel. Sørg for at strukturen vil ligge på sin side da spenne til å holde de to delene er ennå ikke på plass. Lag to en-fots firkanter fra det som er igjen av kryssfiner og deretter klippe dem i to for å danne en trekant. Feste hvert trekanter til hvert hjørne for å gjøre en trekantet spenne å stabilisere som strukturen ved hjelp av 1,5 "skrue.

4. Dekk den med beskyttende belegg eller maling. Behandlet trevirke kan vare lenge på egen hånd, men hvis du gir den mer beskyttelse, vil du legge til flere år til din firewood stativ liv.

Fest basen til gavler. bruke 3-tommers skruen. Samle alle de nødvendige materialer.
Fest basen til gavler. bruke 3-tommers skruen. Samle alle de nødvendige materialer.

Dimensjonene på firewood stativet kan variere, men det som er viktig er at justeringene av dine målinger bør alltid være basert på å øke holdbarheten av strukturen samtidig oppnå ønsket utseende.