E2r

Hvordan bygge dekk støttebraketter

Det finnes mange typer og stiler av dekk støttebraketter

Det finnes mange typer og stiler av dekk støttebraketter, men alle tjener samme grunnleggende formål. Det er å støtte en kortstokk og dermed stabilisere konstruksjonen. Noen parentes er laget ved hjelp av størrelse trelast som 2 "x 4" eller større, og noen er fremstilt av tunge stålplater. I tillegg størrelsen av en brakett er i forhold til de rene last kreftene upon dekkonstruksjonen. Et dekk som er utkraget over en skråning vil få større stupbratte belastning krefter på det enn en kortstokk som ligger over flat mark.

Derfor for å bygge en effektiv dekk støttebrakett er det viktig å først bestemme riktig type braketten samt de mest effektive festepunkter. Når disse bestemmelser er gjort brakettene kan bygges og fremstilt fra de riktige materialer og til riktige spesifikasjoner.

Parentes laget av tre kan festes til dekk og støtte innlegg med gjennomgående bolter med muttere og skiver eller bolter. Å bygge en brakett laget av tre først velge riktig størrelse trelast ved å konsultere et sett av bygge tegninger eller en ren belastning støtte beregning tabellen. Mest sannsynlig endene av braketten vil inneholde en vinkel eller sammensatte vinkel kutt som sikrer braketten vil sete tett på festepunktene. Disse kuttene skal være presise og braketten bør forbores for å motta maskinbolter eller bolter. Forboring vil sikre integriteten av veden braketten ved tilkoblingspunktene. Metall tilkobling vinkler kan brukes for å feste en tre hylle og størrelsen av trelast som brukes vil bestemme størrelsen på metall tilkobling vinkler. Igjen pre-drill for eventuelle bolter eller lag typen tilkobling maskinvare.

Hvordan bygge dekk støttebraketter. Det finnes mange typer og stiler av dekk støttebraketter.
Hvordan bygge dekk støttebraketter. Det finnes mange typer og stiler av dekk støttebraketter.

Bygge eller fabrikere metall støttebraketter oftest nødvendig der standardstørrelser eller konfigurasjon av produsert parentes vil ikke fungere. Å bygge et metall støttebrakett er det først nødvendig å etablere plasseringen av festepunktene for å bestemme størrelsen og konfigurasjonen av braketten. I tillegg er det nødvendig å fastslå størrelsen av metallet som brukes, og dette kan være spesifisert i et sett av konstruksjon eller andre tekniske planer. Sørg for å ta nøyaktige målinger på alle kritiske punkter, inkludert plassering av hull til bolter eller etterslep og dikte brakettene med solide sveiser eller maskin bend for å oppnå riktig konfigurasjon. Puss overflaten av brakettene og påfør et strøk av metall værbestandig primer og ett strøk av heavy-duty epoxy maling for å beskytte mot rust.

Bygge dekk støttebraketter krever de riktige avgjørelser for å bestille og kjøpe de riktige materialer og tilkobling maskinvare. Vær sikker på at alle design spesifikasjoner og strukturelle krav inngår i fabrikasjon ordningen.