E2r

Hvordan bruke vik belysning med kronen

Vik belysning er funksjonell og det gjør en rommets atmosfære mer elegant. Vik belysning kommer i ulike former fra tau belysning til streng lysene som bruker LED-pærer. Den atmosfæriske følelsen gir en avslappende følelse, og gjestene vil bli rett og slett overrasket. Installere det er en enkel helg prosjektet. Her er hvordan du bruker vik belysning med kronen:

  • Forsiktig fjerne kronen. Bruk en hammer og en lirke bar for dette. Arbeid gradvis og fokuserer ikke å skade vegger og tak.
  • Kjør en hovedbok eller bakplate stripe. Bruk en 1x4 tommers stripe. Det vil bli benyttet i å erstatte kronen. Hvis du ønsker, bruke en ruter for å lage design signaler i bunnen. Utformingen må samsvare med kronen. Spør en håndverker til å gjøre design. En utmerket motiv skaper visuell interesse, som vil markere den delen av hjemmet ditt bedre. Male kronen igjen hvis det er behov for et nytt lag. Male hovedbok og kronen individuelt før du monterer dem å spare krefter og tid.
  • Skjær kvadratiske blokker. Skjær dem i to diagonalt, en tomme hver. Fest dem på midten av hovedbok, to meter fra hverandre. Den flate siden av blokkene må vende taket. Disse blokkene vil gi et festepunkt for kronen og holde dem i en riktig vinkel. Mark og måle posisjonene til de Hjørneblokkene. Påfør trelim på hjørnet blokker 'bakre del. Deretter plassere dem ved siden av hovedbok stripen. Bruk lim eller en spikerpistol til å feste blokkene bedre med de to små-sized negler. En spiker må plasseres i 45-graders vinkel via vinkelrett side, mens den andre på skrå side.
  • Bore pilothull i hovedbok. Utføre dette før bringe hovedbok inne i huset. Hullene i lengdebjelken blir sluttresultatet fiksturen på veggen. Mark og måle områder for pilothull før du bruker en drill.
  • Fest Hjørneblokkene og kronen sin base. Bruk en konstruksjon lim for å feste dem. Sett bunnen flush og støping til hovedbok. Nail materialene sammen. Dette vil gi et område for ledningen og lys. Det vil også legge dimensjon til kronen.
  • Fest hovedbok. Lag en plan og rett linje ved hjelp av en kritt. Det vil hjelpe deg i vedlegget prosessen. Den nedre kant av lengdebjelken må være langs linjen. Sett inn en karbid-tip murverk bit via pilothull slik at du kan markere sine flekker på veggene.
  • Plasser lysene. De må være plassert langs den øvre delen av kronen. Bruk skruer eller små spiker til å feste lysene. Sett dem langs kantene av kronen, og ikke gjennom ledningene. Brette plugger eller ledningen bakover. Nyt stemningen i den nye atmosfærisk vik belysning.


Leie en ekspert, hvis nødvendig

Hvordan bruke vik belysning med kronen. Forsiktig fjerne kronen.
Hvordan bruke vik belysning med kronen. Forsiktig fjerne kronen.

Leie en ekspert, hvis det er nødvendig. Gi detaljert instruksjon på hovedbok design og belysning motiv for å sikre at du vil oppnå det du ønsker. Den myke gløden fra vik belysning vil fremheve de arkitektoniske detaljene for ditt hjem.