E2r

Hvordan bruke ulike typer bilde kleshengere

Henger bilder er ikke så enkelt som å plassere en krok på veggen og deretter montere rammen på den. Du faktisk trenger å bruke spesielle bilde kleshengere å sørge for at det er nok støtte for vekten av rammen. Bilde kleshengere er klassifisert i henhold til deres kapasitet - eller hvor mye vekt de kan bære. For å sikre at bildene er riktig støttes, gjøre bruk av kroker som kan bære vekten som er fire ganger tyngre enn bildet.

Her er nyttige tips i å bruke ulike typer bilde kleshengere:

Hvordan bruke ulike typer bilde kleshengere. Kjenner vekten av bildet du kommer til å henge.
Hvordan bruke ulike typer bilde kleshengere. Kjenner vekten av bildet du kommer til å henge.

  • Kjenner vekten av bildet du kommer til å henge. Ta oppmerksom også på bilderammen materiale. Tunge bilder trenger kroker som kan holde rammen fast. Også, hvis rammen har en glass, bør du sørge for at bildet kroken er solid nok til å holde vekten. Hvis kroken ikke er stabil, kan bildet falle og glasset vil bryte og kan føre til ulykker.
  • Gå til din lokale jernvareforretninger og se på bildet kleshengere tilgjengelige. De mest godt likt bilde kroker er de laget av metall. Det er også tre kroker som er så sterk, men ulempen er at de kan brekke eller chip av. Således for tyngre bilder, bør et tykkere tre krok brukes.
  • Granske bilde kleshengere i jernvarehandelen. Be om hjelp og anbefaling fra salg assistenter. Se på prøven viser i sin utstilling og sammenligne krokene og de ulike rammer montert på dem.
  • Kontroller at kroken har nok skruer for støtte. En ideell bilde hengeren har tre kroker for å holde de tre hjørnene av brace sin. For større bilder må ankeret være tykk nok til å holde rammen.
  • Aldri gjør feil i å henge bilder som er tyngre enn belastningen hengeren kan romme. Bildet vil sikkert falle og veggen kan selv bli skadet hvis hengeren går av med bildet. Dette kan skape et stygt hull i veggen, og det kan medføre større utgifter til reparasjon. Du har kanskje spart penger ved å kjøpe rimeligere bilde kleshengere, men kostnaden for reparasjon, pluss andre som følge skader og muligheten for å få noen skade kan koste deg mer.
  • Har bildet kleshengere spesiallaget av snekker din. Hvis du har huset konstruert, er det en god idé å inkludere de bildene du vil henge i huset plan. Din planner og snekker kan utføre layout og installere skreddersydde kleshengere for rammer.
  • Bare bruke små skruer for lette bilder. Det er bilder som er veldig lett (med plast rammer og uten glass cover) slik at en halv tomme skrue vil være nok.
  • Kontroller at overflaten av veggen kan holde bildet kleshengere. Det er vegger som er hul på innsiden dermed kan de ikke gi den nødvendige støtte for bilde kleshengere. Du kan bøte på dette ved å montere kleshengere på små kuber av tre før du skrur kleshengere på veggen.

Som bilde kleshengere kommer i ulike former og størrelser, kan du like godt be om en katalog fra salg assistenter for å hjelpe deg å avgjøre lettere hvilke elementer å velge.