E2r

Hvordan bruke spackle

Spackle er en av husholdningsprodukter alle bør ha hjemme

Spackle er en av husholdningsprodukter alle bør ha hjemme. Det er en rask løsning for de små sprekker eller hull som utvikler på veggene over tid. Ikke bare bruker Spackle umiddelbart dekke opp problemet, det hindrer også disse sprekker eller hull fra å bli større. Så neste gang du ser en sprekk vises i veggene, kjøpe en boks med Spackle umiddelbart, og du vil ha det løst på kort tid. Hvis du ønsker å bruke Spackle for gjør-det-selv hjemme reparasjoner, vil artikkelen nedenfor hjelpe deg å arbeide din vei rundt det.

  • Få de materialene du trenger. Først kjøper du en boks med Spackle. Spackle kommer i tre varianter. Du kan kjøpe den tunge varianten, som også er den vanlige varianten, lys variant, og lyset funksjonsfriske variant, som faktisk er en kombinasjon av lette og tunge variantene. Spør salg assistenter for beste varianten av Spackle for oppgaven din. Du vil også trenge spackling kniver. Pass på at du velger den beste størrelsen for knivene. Du trenger en stor en for større sprekker eller hull, og en liten en for hull eller sprekker i vanskeligere å nå. Du trenger også en haug med ren klut rags å rydde opp før og etter. Du kan resirkulere gamle skjorter for dette formålet, slik at du ikke trenger å bruke og kjøpe disse.
  • Prep området. Før du søker Spackle, sørg for at du tømmer hull eller sprekk grundig. Dette vil sikre at Spackle vil bli brukt fint og ordentlig til veggen din, og etterlater en glatt konsistens. Tørk området med en fuktig klut, og skrubb løs maling eller puss fra området. Gjør dette forsiktig for å unngå å lage hullet eller sprekker større.
  • Spackle til unnsetning. Det er nå på tide å ta ut Spackle. Med et bredt, stort spackling kniv, øse ut en mengde Spackle og legg den på et stykke papp eller plast. Dekk kan tett så snart du får det beløpet du ønsker. Air raskt stivner Spackle, så sørg for at du beholder sin kvalitet ved å holde den stengt hele tiden. Få mindre spackling kniv og ta en liten mengde Spackle å gjelde sprekken. Fyll opp sprekken med Spackle bruker lite spackling kniv. Når dette er gjort, fjerne overflødig Spackle ved å skrape den av fra sprekken med kniven din.
  • Polere arbeidet ditt. Sørg for at alt overflødig Spackle er fjernet. Tørk bort som har rømt din innkallingen med en fuktig klut. Du må også sørge for at spackling jobben er gjort jevnt. Unngå å gjøre støt for å gi overflaten en glatt overflate.


Hemmeligheten bak å arbeide med Spackle er å jobbe raskt

Hvordan bruke spackle. Få de materialene du trenger.
Hvordan bruke spackle. Få de materialene du trenger.

Hemmeligheten bak å arbeide med Spackle er å jobbe raskt. Siden Spackle tørker svært raskt, bør du være i stand til å manipulere materialet raskt slik at du kan gå videre til neste lag. Sjekk om dine stash av Spackle er fortsatt smidig. Hvis det er litt stiv eller tørr, så du må kanskje kjøpe en ny boks med Spackle allerede.