E2r

Hvordan bruke feng shui fem elementer

Den beste måten å få god Feng Shui hjem til deg er å forstå hvordan de fem Feng Shui elementer fungerer. Lær kvaliteter av elementene og hvordan de kan bringe god energi til ditt hjem ved hjelp av denne veiledningen.

Trinn 1

Lær de fem elementene Det er fem elementer i Feng Shui som er relatert til den naturlige verden:. Tre, ild, jord, metall og vann. Alle disse Feng Shui elementer samhandle på ulike måter, og disse måtene kan enten være bra (produktive) eller dårlig (destruktive). Hvert element er representert ved sin egen farge (eller to). Og det er bruken av farger i Feng Shui som er den enkleste måten å bruke de fem elementer for å bringe positiv energi og harmoni i ditt hjem.

Trinn 2

Match fargene for elementene. Som nevnt tidligere, har hver Feng Shui element sin egen farge knyttet til det (som overraskende har mye å gjøre med hvilken farge du vil gjette at elementet å være!) Her er en liste over de fem Feng Shui elementer sammen med fargen som går med hver.

Wood: grønn, brun

Brann: rød, sterk gul, oransje, lilla, rosa

Earth: lys gul, sand / jordnær, lys brun eller beige

Hvordan bruke feng shui fem elementer. Lær de fem elementene.
Hvordan bruke feng shui fem elementer. Lær de fem elementene.

Metal: hvit, grå

Vann: blå, svart

Trinn 3

Forstå hvordan fargene er knyttet til visse feng shui energier. Når du tar med en bestemt farge inn i hjemmet ditt, reglene i Feng Shui staten at du er også bringe makten til at Feng Shui element med det. Her er noen farger og tilhørende Feng Shui kvaliteter.

Grønn: bedre helse, balansering familielivet når den plasseres i øst

Blå: når den plasseres i nord, vil blå bidra til å støtte deg og dine karriereplaner, når den plasseres i øst, vil det gi deg helse og positive energier til familien din, når den plasseres i sørøst, vil det bringe velstand og overflod

Match fargene for elementene. Forstå hvordan fargene er knyttet til visse feng shui energier.
Match fargene for elementene. Forstå hvordan fargene er knyttet til visse feng shui energier.

Gul: når den plasseres i en sørlig område, bringer gul lykke og fellesskap

Hvit: i et vestlig sted, vil hvit støtte din kreativitet

Å vite hvilke kvaliteter hver farge har hjelp vil du du skal bruke hver Feng Shui element. For eksempel påvirker Feng Shui retning sør din berømmelse og rykte. Sør er Feng Shui element av brann (eller du kan referere til det som ditt lys i deg). Alt i sør område av ditt hjem vil påvirke denne kvaliteten i deg. Så du ikke ønsker å ta i fargene til elementet vann siden vann vil slukke en brann. Ikke ta med blå eller svart til din brannområdet, da disse akvareller vil sette ut brann og angivelig ha ødeleggende effekter på berømmelse og rykte.

Trinn 4

Forstå at feng shui elementene kan også bli funnet i former. Figurer er også sies å bringe kvalitetene til Feng Shui i hjemmet ditt. Som farge, er hvert element knyttet til en bestemt form (tre = rektangulær, brann = trekantet, jord = kvadrat, metall = runde, og vann = bølget). Sammen med fargen på et objekt, vil formen på dette objektet også påvirke flyten av Feng Shui energi i hjemmet ditt.

Trinn 5

Vet hvordan å velge hvilke element et element representerer. Men hva skjer hvis et objekt har kvalitetene til to elementer? Tenk over hvordan du ville avgjøre hvilken kvalitet en gul rektangulær salongbord ville bringe til ditt hjem. Er det kvaliteten av tre, eller er det kvaliteten av ild? Når du er i tvil, er den generelle Feng Shui regel å definere element i et element av fargen først, og deretter vurdere formen, og deretter materialet den er faktisk laget av. Det er, selvfølgelig, hvis ikke noe element er åpenbar, som et metall skulptur (metall-element) eller en plante (tre-element). I dette tilfellet er det åpenbart Feng Shui element den du definerer elementet ved.


Det kan virke for komplisert, men ideene er relativt enkelt når du forstår verdien av hvert element. Noen elementer du bringer inn i hjemmet ditt vil ta mer enn ett element inn i hjemmet ditt. Med tiden vil du komme til å forstå hvordan hver Feng Shui element er representert i de elementer i ditt hjem. Bruk disse forslagene for å vurdere den beste plassen for dine Feng Shui kurer, og du vil virkelig bringe harmoni til ditt hjem.