E2r

Hvordan bruke en spade og sand til de - ice trinn

Hvis du bor i et område hvor vinteren blir ekstremt kaldt og isete

Hvis du bor i et område hvor vinteren blir ekstremt kaldt og isete, har du sannsynligvis har håndtert frosne trinn. Dette er ganske farlig, spesielt hvis du bor med små barn. Så for å sikre at du og resten av familien din er trygg, her er en rask måte å de-ice disse trinnene.

Forbered en spade og en liten bøtte med sand

Hvordan bruke en spade og sand til de - ice trinn. Forbered en spade og en liten bøtte med sand.
Hvordan bruke en spade og sand til de - ice trinn. Forbered en spade og en liten bøtte med sand.

Forbered en spade og en liten bøtte med sand. De viktigste tingene du trenger er en spade og en liten bøtte med sand. Dette er ganske enkelt å se etter, slik at du umiddelbart de-ice dine skritt. Når du de-ice, sørg for å ha lag med klær for å beskytte deg mot ekstrem kulde. Husk å også bruke hansker, slik at hendene blir værende varm.

Dekk trinnene med sand. Dryss en god mengde sand på trappen, og pass på å dekke alle områder. Laget bør utjevnes konsekvent, spesielt hvis trinnene skal brukes mens du er avising dem. Sjiktet må ikke være for tykt, men det bør ikke være for tynt enten. Ideen her er å sette akkurat den rette mengden sand å smelte isen.

Bryte isen

Bryte isen. Gi isen maksimalt en time til å smelte. Etter at tidsrammen, kan du begynne chipping isen. Plasser spade over isen, og med foten, presse kanten av spaden i å bryte isen. Fortsett å gjøre dette før isen bryter opp i mindre biter.

Scoop ut isen

Hvis du bor i et område hvor vinteren blir ekstremt kaldt og isete. Dekk trinnene med sand.
Hvis du bor i et område hvor vinteren blir ekstremt kaldt og isete. Dekk trinnene med sand.

Scoop ut isen. Nå som isen har brutt opp, kan du begynne øste ut krasjet isen. Sette det hele ut av veien av trappen. Hvis det gjenstår en lag av fast is etter shoveling ut biter av isen, strø et lag av sand på trappen. Vent noen få minutter før isen kan brytes i stykker. Igjen, øse ut fragmenter av isen etter.

Dryss mer sand. Hvis isen ikke kan brytes ned med en spade, kan du velge å bare la et lag med sand på trappen. Spre sanden til alle områder er jevnt dekket med sand. Selv om du ikke kan fjerne isen, gjør dette vil i det minste gjøre trinnene trygt å bruke.

Umiddelbart chip bort isen så snart du kan

Umiddelbart chip bort isen så snart du kan. Slik at det å bygge opp på trinnene vil gjøre det litt vanskeligere å fjerne. Husk også å de-ice trinnene bare når været tillater. Hvis været er slags harde, frata noen plan for de-icing. Det er også viktig å understreke behovet for å ta en pause når du de-ice trinnene. Dette er særlig viktig hvis isete trinn vise seg å være en stor jobb å fullføre og utgjøre en trussel mot ryggen din. Husk at ryggen får mye av belastningen mens måke, så stoppe en gang på en stund og hvile ryggen. Hvis trappen er ganske stor, vil du kanskje få litt hjelp.