E2r

Hvordan bruke en høyballen å dekorere huset ditt

Avhengig av anledning

Avhengig av anledningen, kan en høyballen brukes som et interessant materiale for å dekorere huset ditt. Høst er ikke bare tid til å bruke høyballer som pynt. Fra bursdager til bryllup, Halloween og den fjerde av juli, kan høyballer brukes til å pynte opp hjemme eller eiendom.

Hay er i hovedsak laget av gress som er klippet

Hay er i hovedsak laget av gress som er klippet, tørket og lagret for mate dyr i de lange vintermånedene. Før oppfinnelsen av høy utstyr, bønder bruker til å samle høyet hånd og knytte dem i bunter. Nå er det en moderne måte å lage bunter av høy. Jo mer produktive hay akkumulator gjør alt det skitne arbeidet. Det kan ordne ballene og laste dem inn i din høyvogn.

Hvordan bruke en høyballen å dekorere huset ditt. For en utendørs piknik.
Hvordan bruke en høyballen å dekorere huset ditt. For en utendørs piknik.

Hvor å finne høy for salg:

 • Internett - mange nettsteder annonsere ulike størrelser av høyballer til salgs
 • Hay gård - sjekk ditt område for lokale hay gårder

Høyballer kommer i forskjellige størrelser. Det er rundballer og firkantballer. Her er noen ideer om hvordan du bruker høyballer til å dekorere huset:

Avhengig av anledning. Lag små hay poser (tettpakket løs høyet i en netto).
Avhengig av anledning. Lag små hay poser (tettpakket løs høyet i en netto).

 1. For en utendørs piknik, dekk høyballer med lerret å slå dem i seter eller stoler. For et bryllup, dekke baller med vintage stoff med buer klippet i de fire hjørnene. Du kan også slå ballene inn i en kjærlighet sete ved å stable to baller for ryggen og plassere en ball i front for setet. Dekke dette med et stoff av ditt valg og topp med noen pynteputer. Størrelsen på høyballen sofa vil avhenge av hvordan kan sett med baller du stable og sette sammen.
 2. Slå en rund eller firkantet høyballen inn i en bil, en romferge, en dinosaur, en fremmed eller en gjenkjennelig tegneseriefigur som Sponge Bob for ditt barns parti. Du kan også gjøre det til en snømann, en påskehare eller et fugleskremsel.
 3. Lag små hay poser (tettpakket løs høyet i en netto), og fest fargerike buer på toppen av hver pose. Heng dem rundt omkretsen av huset og i trærne. I løpet av julen, kan det være lurt å bruke bare rød, grønn eller gull bånd for å markere ferie.
 4. Ved hjelp av en liten høyballen, dekorere den med blomster, frukt, tørkede blader og buer som et kjernepunkt for spisebordet eller mantelen. Du kan også plassere det på strategiske hjørner rundt huset.
 5. Plasser potteplanter på toppen av høyballer både i og utenfor hjemmet.
 6. Plasser en høyballen ved sofaen og sette magasiner eller andre lesestoff på toppen. Du kan også sette boller av godteri på toppen av høyballer overstrødd med fargerik konfetti.
 7. Hvis du har en høyvogn, legger du det med noen høyballer, pynter det med blomster og fargerike stoff, så parkere den bak utendørs buffet tabellen som bakteppe.
 8. Spraymaling høyballer i farge etter eget valg og bare plassere dem i og rundt huset som dekor under Bursdagsfeiring.
 9. Stick stengene med flagg inn høyballer for den fjerde av juli feiring. Eller stokk stolper med skilt som forteller dine gjester det som blir servert på en bestemt mat stasjon: salater, drinker, desserter og andre.

En høyballen er ikke lenger brukes bare for fôring husdyr. Med litt kreativitet kan du effektivt bruke høyballer å dekorere hjemmene. Dekorere med høyballer kan gi ditt hjem som nydelig, homey rustikk stemning.