E2r

Hvordan bruke en brann signal

Det kan ikke skje med deg i det hele tatt

Det kan ikke skje med deg i det hele tatt, men det kan komme en tid vil du bli fanget i midten av en tykk skog, mistet og forvirret. Nå er du heldig hvis du har et kompass eller en navigatør som virkelig fungerer. Men midt i høye og massive trær, disse gadgets fungerer knapt, om i det hele tatt. Forestill deg selv marooned i en merkelig øy med ingen skapning i sikte, bortsett fra at det kan være noen ville dyr lurking, venter i dybden av naturen. Å nei - det er på tide å ringe etter hjelp gjennom de enkleste betyr at det er brann - signal. Lær hvordan du bruker en brann signal og bli reddet, ved å følge disse tipsene:

  • Kom ut i en åpen plass. Uansett hvor solid en skog kan være, er muligheten for å finne en lysning i det hele tatt fjernkontrollen. Sikkert det er flekker i ditt der det har vært skogsdrift. I disse områdene må en rekke trær har blitt kuttet ned, dermed forlater en plass i mellom andre eksisterende trær. En clearing er et ideelt område for å bygge et signal brann fordi den åpne plassen vil gjøre det synlig fra fly som kan fly med.
  • Gjøre mer enn ett signal branner. Standarden nødsignal kjent internasjonalt består av tre signal branner. Hvis et fly over ser det er tre kilder til røyk ned skogen, vil pilotene kjenner noen trenger hjelp. Men du kan ikke holde brannene brenner hele tiden som du kan ha begrenset drivstoff, eller du også trenger å hvile, og du kan ikke holde vakt hele tiden. I dette tilfellet, bare montere de tørre kvister, løv og tre i én samling, klar til å bli tent umiddelbart i tilfelle du hører et fly kommer nær. For å opprettholde brennbarhet av drivstoff din, beskytte dem fra å bli våt ved å dekke dem med blader eller noe som kan holde unna fuktighet.
  • Bygge en provisorisk båt eller flåte og flyte dem nær kysten. I tilfelle du på en øy, er den beste måten å tiltrekke seg oppmerksomhet ved å bygge en brann signal på selve vannet. Brann flyter på vann er mer synlig fra en luftig utsikt. Imidlertid holde flåten forankret på kysten eller banken så det vil ikke bli feid bort av bølgene. Å bygge internasjonale tre-signal kode, bygge tre flåter og koble dem sammen med et tau.
  • Bygge en brann som vil avgi en veldig svart røyk. Å sørge for at røyken er virkelig sett ovenfor, bør du holde den så mørkt som mulig. Teknikken med å bygge et svært svart røyk er ved hjelp av tørre kvister og blader. Holde dem intakt slik at det er mer røyk enn brann. Pile masser og massevis av tørkede kvister og blader og sette fyr på dem. Ettersom de er kompakte, er det mer karbondioksid som vil opprettholde røyken. Nå bør du ta oppmerksom på at selv om begrepet er brukt her er "Brannalarm", er det faktisk røyk fra brannen som gir signal, ikke selve brannen. Som det sies, hvis det er røyk det er brann, og hvis det er røyk, det sikkert er noen som har å bli hjulpet.


I å bygge en brann signal

Hvordan bruke en brann signal. Kom ut i en åpen plass.
Hvordan bruke en brann signal. Kom ut i en åpen plass.

I å bygge en brann signal, bør du nok mosjon forsiktig for ikke å skape en stor brann som kan brenne ned trærne i skogen eller viktige strukturer i nærheten. Alltid studere omgivelsene dine før du starter en brann. For alt du vet, i stedet for å bli reddet ved hjelp av en brann signal, kan du bli fanget i en mer farlig situasjon hvis du ikke er forsiktig.