E2r

Hvordan bruke belysningen i en barnehage

Bortsett fra området belysning og barnehager Nattlysene, bør stellerom også ha riktig ambient belysning. Stemningslys kan bestå av taklys som gir generell bakgrunn i babyens rom.

Dette gir en myk touch til rommet og setter kontrast mellom områder med sterk belysning og lave lyskilder. Selv lysekronene er ofte brukt for ambient belysning, er det også andre effekter som du kan plassere i ditt barns barnehage. Les denne artikkelen for å hjelpe deg å finne ut hvordan du kan lage belysningen på barnehage ditt.

Taklamper for barnehager er det mest foretrukne lyssystem. Bortsett fra å være den mest praktiske, de også skje for å være det tryggeste. De tar opp belysning plass som er nødvendig av en bordlampe og de er langt utenfor rekkevidde for barn å røre eller leke med.

Hvordan bruke belysningen i en barnehage. Alltid praktisere sikkerhetstiltak.
Hvordan bruke belysningen i en barnehage. Alltid praktisere sikkerhetstiltak.

Bortsett fra disse fordelene, vil taklys gi lys for barna dine å ha noe å se på når hun er våken og på crib henne. Dette gir en form for underholdning og avledning til babyen som han trenger når han vokser opp.

Bortsett fra lysekroner og andre baby taklamper, kan du også se på andre lyskilder som innfelte eller alkove lys og veggmonterte sconces. Disse er svært gode kilder til ambient belysning, så vel.

Siden de ikke er på taket, vil dette ikke distrahere babyens søvn mønster eller vekke barnet i det hele tatt hvis du trenger å ha lys i barnehagen mens du er barnet sover.

Installer lys dimmere på lyset i kilder. Dette vil gi deg kontroll over hvor mye lys du trenger inne på barnerommet. Du trenger ikke å ha separate sterke og lav lyskilder i henhold til dine behov som området lys. Dette vil også spare energi, siden et lys bruker så mye som 10% mindre energi når det er nedtonet og vil vare dobbelt så lenge.

Hvordan bruke belysningen i en barnehage.
Hvordan bruke belysningen i en barnehage.

Endre pære hvis det avgir en summende lyd når de er nedtonet. Dette betyr at pærer wattstyrke er ganske sterk. Endre pære betyr lavere wattstyrke og fjerner støy.

Alltid praktisere sikkerhetstiltak

Alltid praktisere sikkerhetstiltak. Se til at elektriske ledninger er gjemt trygt ut av veien. Ledninger er utsatt for tripping så sørg for å holde den ut av barnets måte.

Lamper bør plasseres på bord som er ute av barns rekkevidde. Gulvlamper er ikke veldig trygt siden de er innenfor barnets rekkevidde og det er veldig lett for dem å trekke dem ned.

Det kan virke som barnehage belysning er ikke så viktig i utformingen stadier. Men tenke to ganger; inkludere barnehage belysning i planleggingsprosessen. Men når din barnehage er der, og du plutselig tror at en ekstra belysning er nødvendig for baby barneseng og stellebord, setter ekstra ledninger vil vise seg å være en plage. En ekstra elektrisk skjøteledning ikke bare ser dårlig, men vil utgjøre å være en sikkerhetsrisiko for barnet ditt som de vokser opp.