E2r

Hvordan bruke aksent og ambient belysning på familieportretter

De fleste er vanligvis forveksles med hvordan de ville bruke aksent belysning samt ambient belysning i de hjem. Ambient belysning er den generelle belysningen i hjemmet ditt som trekker fra forskjellige retninger som veggfestet i taket. På den annen side er aksent belysning benyttes for å skape den fokus i ett spesielt område eller element som malerier og portretter inne i rommet eller hjemme. Dette belysning trekker vanligvis fra lavt nivå belysning og lamper. Følg disse trinnene på hvordan du ville bruke en aksent og ambient belysning på familiebilder.

  • Velge en god belysning tar mye søking og ser ut. Hvis mulig, gå til kjøpesenteret eller hjemme depot og sjekk ut de beste belysning elementer for aksent og ambient belysning. Spør litt hjelp på hva som ville være riktig belysning for hjemmet ditt. Bortsett fra å gå til butikkene, kan du også surfe på internett på belysning stiler med bruk av aksent og ambient belysning.
  • Siden du ønsker å trekke fokus på familie bilde, er det best å sjekke ut størrelsen på rommet du vil henge portrettet. Du må velge et rom som får nok naturlig lys som samler seg i rommet hele dagen.
  • Hvis du finner ut at rommet blir tilstrekkelig naturlig lys, må du velge en lys strømforsyning som dimmer for ditt rom samlede belysning. Med dette, ville plukke en dimmer lys for belysningen la deg styre lysstyrken på belysning. Dette er ved å bytte dem ned når det er nødvendig. Velge en dimmer belysning for din ambient belysning kan også spare deg fra energi. En lysekrone ville være den beste belysningen for rommet ditt, siden det gir nok lys.
  • For at du skal finne ut hvor du ønsker å sette opp effektbelysning, må du først bestemme hvor i rommet vil du henge opp din familie bilde. Når du har hengt opp portretter, kan du nå begynne å installere effektbelysning.
  • Velg om du vil bruke opp-lys bord og gulvlampe eller du kan sette opp en lysarmatur på vegg eller tak. Tvert imot, å sette opp en armatur avhenger av hvor du har hengt opp et portrett.
  • For din aksent belysning ligaen, velger du en myk pære siden lysene vil medføre et gjenskinn på bildene dine.
  • Til slutt, endre effektbelysning til du får ønsket vinkel som letter din familie bilde uten Shedding skygger. For å kompliment din aksent belysning, kan du alltids endre nivået på lysstyrken på ambient belysning. Du må huske at rommets omgivelseslys bør være dimmer i forhold til din aksent lys.

Hvordan bruke aksent og ambient belysning på familieportretter. Velge en god belysning tar mye søking og ser ut.
Hvordan bruke aksent og ambient belysning på familieportretter. Velge en god belysning tar mye søking og ser ut.

En familie portrett er noe du ønsker folk å se når de besøker deg i hjemmet ditt. Med disse, når i kommer til å vise eller portretterer dette bildet, kan du velge å bruke dialekten og ambient belysning for å fange ens oppmerksomhet.