E2r

Hvordan bli kvitt mygg naturlig

Kjøpe kommersielt tilgjengelig myggmiddel er det første i tankene for folk som ønsker å bli kvitt myggen. Problemet er, det er folk som ikke kan bruke disse insektsspray produkter. Deres hud er så følsom for kjemisk-basert produkt. Andre, derimot, er rett og slett fan av naturlige måter å bli kvitt alt.

Hvordan bli kvitt mygg naturlig. Planter som frastøter mygg.
Hvordan bli kvitt mygg naturlig. Planter som frastøter mygg.

Uansett grunn er, du sikkert kan bli kvitt mygg naturlig. En av de mange måter er ved hjelp av planter.

Planter som frastøter mygg

Kjenne planter som kan frastøte mygg kan være svært nyttig hvis du blir fanget i en øy eller skogen uten noe annet enn planter. Nedenfor er noen planter du kan bruke for å holde myggen unna, og hvordan du bruker dem:

Forebygging. Marigolds.
Forebygging. Marigolds.

  • Marigolds. Innrøm det, trenger du ikke liker lukten av ringblomst. Det kan ha en lys gul farge, men dens duft er noe du aldri vil for en parfyme. Mygg tenke på samme måte. Bringe denne blomsten med du allerede kan frastøte mygg. Men for bedre resultat, vil knuse noen marigolds og legge den ut olje til alkohol eller baseolje gjør en flott og naturlig måte å bli kvitt myggen.
  • Rosmarin. Denne urten legger krydder til tomatbaserte retter. Det kan gjøre maten mer interessant, men denne urten er ikke så interessant for mygg. De holde seg borte fra rosmarin olje. For å bruke dette må du knuse noen rosmarin og utvinne olje fra den. Du kan også kjøpe ferdige rosmarin olje og nyte mygg-bite-fri kveld.
  • Catnip. Katter elsker denne urten, men mygg hater dette. Duften fra dette anlegget vil skremme bort myggen. Planting dette i hagen din eller ha det i terrassen din vil være en fin måte å bli kvitt ubudne mygg.
  • Citronella gress. Er du kjent med citronella stearinlys? Oljen brukes til å gjøre disse lysene kom fra dette gresset. Lysene er tent opp og brent i meter for å frastøte mygg. Du kan prøve å plante citronella gress. Men det vokser til ca 6 meter, som ikke vil være så ideelt for en urban hage.
  • Kokos blader. Tørre kokos blader, når brent, kan frastøte mygg. Noen steder i Sørøst-Asia er glad i å brenne kokos blader når det blir mørkt til å frastøte mygg borte fra husene sine.

Andre naturlige avstøtende

Bortsett fra planter, kan du også prøve disse tipsene om å bli kvitt mygg naturlig:

  • Listerine. Ja, munnvann merkevare. Noen sverger at å legge noen Listerine til en flaske med vann kan være en fin måte å skremme myggen borte. Bedre finne ut selv om denne tingen fungerer. Du har ingenting å tape, uansett.
  • Barrierer. Installer Myggnetting-lignende skjermer for alle startpunkter i huset. Dette bør redusere antall mygg som besøker huset ditt. Pass på at du bruker et nett med små hull slik at myggen ikke vil være i stand til å passere gjennom.

Forebygging

Forebygging, bortsett fra å bli kvitt mygg, er din beste måten å unngå å bli bitt av dette insektet. Rengjøring av huset regelmessig vil hjelpe. Tomme beholdere med rent vann regelmessig. Hvis ikke, dekker disse beholderne på riktig måte. Rent stillestående vann er det beste stedet for avl mygg. Å gi dem ingen sjanse til å multiplisere vil også bety mindre mygg problemer i huset.