E2r

Hvordan bli kvitt maur i pantry

Noen ganger

Noen ganger vil du finne en og annen maur i suppe eller et glass vann. Ikke noe problem rett? Det er tross alt bare en measly maur. Det kan lett bli fjernet fra mat eller drikke. Vel, noen ganger kan du finne en hel rot av maur i maten. Pantry er fylt med frokostblandinger, syltetøy og andre lekre elementer som både mennesker og maur nyte. Så hva skjer når maurene kommer til maten først? Hvordan får du kvitt maur i pantry din? Her er hvordan:

  1. Matkilde fjerning. Første tingen å gjøre er å fjerne all mat fra pantry. Legg dem sammen i stedet du ikke tankene å få skitne fordi du må fjerne matvarer allerede inni containere og krukker. Inspisere mat containere og rengjør dem fri for maur.
  2. Spray. Fyll en sprayflaske med enten sitronsaft eller eddik og vann. Det er mange gode løsninger for å holde maur fra steder du ikke vil ha dem i, men siden de allerede har funnet veien inn i pantry din, trenger du en rask og effektiv måte å drive dem ut.
  3. Første bensinpumpe. Spray pantry med hva du har besluttet å bruke og tørke bort maur som blir rammet i kryssilden. Sørg for å få alt. Når det hele er klart, spray det igjen og vente.
  4. Second purge. Fortsett å spraye pantry etter hver time eller til maur slutter å prøve å komme inn hvert vil maurene få hintet om at de ikke er ønsket vil slutte å prøve å komme inn i pantry. Sørg for at du rengjør området etter hvert sprøyting.
  5. Finn ut hvor maurene kommer fra. Følg sti av maur til deres utgangspunkt. Hvis du kan finne hullet hvor maurene kommer ut av, spray litt av avskrekking din rundt området for å holde dem fra å forlate. Forsegle hullet for å hindre dem fra å bruke det igjen.
  6. Pass på at all mat er riktig forseglet. Beste måten å holde maur fra å komme tilbake i pantry er å sørge for at all maten er forseglet riktig. Klipp revet åpne poser med chips eller plassere dem i plast beholdere og plassere dem i en plastpose. Sandwich poser er også store beholdere. Pass på at lokkene er festet og tørk av overflødig ketchup, syltetøy og sirup fra flaskene. Fortsett å spraye pantry hver så ofte med løsningen. Du kan også linje pantry med kritt. Kalsiumkarbonat i kritt vil frastøte eventuelle invaderende maur.

Maur og andre insekter vil alltid gjøre en beeline for pantry

Hvordan bli kvitt maur i pantry. Finn ut hvor maurene kommer fra.
Hvordan bli kvitt maur i pantry. Finn ut hvor maurene kommer fra.

Maur og andre insekter vil alltid gjøre en beeline for pantry. Det er der maten er. Du kan aldri helt bli kvitt maur i ditt hjem. Deres tall er uendelig. Det beste du kan gjøre er å avvise sine fremskritt og styrke ditt hjem forsvar. Regelmessig sjekke for maur og stier de forlater å holde maten fri for maur.