E2r

Hvordan bli kvitt bier: bee utryddelse

Prøv plantevernmidler og bli kvitt bier naturlig

Bier tjene som en viktig del av økosystemet - ja, den vi er en del av. Og sannheten er, hvis deres eksistens blir truet, så ville våre. Men i virkeligheten kan du ikke akkurat være en talsmann for bier når du har en brodd begravet smertelig på huden din. Det er som om det var tentamen deg mens du, den uskyldige menneske, krympe i smerte fra stikket og dens gift. Så mye som du ønsker å drepe det på det tidspunktet, kan du bli overrasket over å høre at det har slått deg til slag: Når en bie stikk en oppfattet trussel, kommer dens ryggrad av sammen med brodd og insekt dør. Bli kvitt bier kan være en vanskelig oppgave - spesielt når du har en bikube i din hage.

Hvordan bli kvitt bier: bee utryddelse. Avgjøre om det er en veps eller en bie.
Hvordan bli kvitt bier: bee utryddelse. Avgjøre om det er en veps eller en bie.

Prøv disse fjerning tips for å bli kvitt de pesky besøkende:

  • Avgjøre om det er en veps eller en bie. Mange forveksler fra hverandre som de ser veldig mye likt. Tommelfingerregel: Bier er chubbier og har en nesten avrundet form mens vepsene er tynnere og mer ondskapsfull. Vepsene er mer sannsynlig å angripe deg uten provokasjon. Hvorfor har du å skille dem? Fordi det er forskjellige teknikker du må bruke hvis du har en veps problem.
  • Er de angriper deg? De fleste biene bare ville angripe når truet, provosert eller forstyrret. De fleste beboerne er ikke engang klar over at de har en bie befolkningen under deres tak og det egentlig ikke har vært et problem. Men hvis det er medlemmer av husstanden som er allergiske mot sine stikk, så bør du vurdere å ta dem ut.
  • Finne begynnelsen av problemet. Bruke fly-swatter på hver bee du ser rett og slett ikke er nok. Du må huske at arbeideren bier er de som du sannsynligvis se, resten av kolonien er i reiret sitt. For å bli kvitt problemet helt, må du finne sin bikube. For å gjøre dette, vente på skumringen - dette er når de går tilbake til sine reir, og du kan følge dem.. Når du finner strukturen, ikke gjør noe overilt. Vurdere alternativene. Det kan være lurt å bli kvitt insekter naturlig, eller vurdere utryddelse med plantevernmidler.
  • Be om hjelp fra din lokale bee bønder. Dette er en av de bedre løsninger for problemet ditt. Du kan spørre om dette fra din lokale co-op. Hva de vil gjøre er å ta ut biene fra ditt sted og bringe dem inn i sine gårder. Ikke bare frigjøre du hendene fra å drepe disse insektene som faktisk hjelper i pollinering (ja, hvis du har en hage, gjør de faktisk hjelpe med plantene dine reprodusere) du kan faktisk få sine tjenester gratis. Bee bøndene vil ta seg av bie bikube fjerning slik at du ikke må. Plus, vil du ikke ha noen plantevernmidler legging rundt som resultat.
  • Gjør plantevernmidler din siste utvei. Hvis du virkelig ikke kan finne en bie bonde som kunne trekke insekter for deg og de ​​blir en plage, kan du velge å bruke plantevernmidler. Gå til strukturen i kveld - dette er viktig fordi dette er når de er på deres hjem og sover. Men for å være sikker, ta på ekstra klær. Sweatshirts er det beste alternativet fordi tykkelsen på duken vil beskytte deg i tilfelle det er noen bier som fortsatt er våken. Spray plantevernmiddel rundt hive et par ganger. Gjøre det igjen neste dag før du sørge for at du har utryddet hele kolonien.

Før du går inn i virksomheten av utryddelse, bør du være klar over at det faktisk er en mangel på bier i visse områder av Europa. Så før du swat som bie, spør rundt - noen er nødt til å kjenne noen andre som trenger den kompetansen til disse små skapningene.