E2r

Hvordan analysere plenen profil

Hvis du ønsker å forbedre din plenen ved å legge til flere gjødsel, eller endre gress, bør du ikke fortsette umiddelbart. I stedet analysere plenen profilen først og deretter la resultatene veilede deg i å velge riktig type gress, gjødsel, insekt kontroll og klippingen tidsplan passer for plenen din. Vurdere disse tipsene:

Inspiser plenen

Inspiser plenen. Visuell inspeksjon av plenen kan gi mye informasjon, som er det bare flekker av land? Disse er forårsaket av et skyggefullt sted, eller er stadig stemplet på av folk og kjæledyr? Gjør insekter rasen i plenen? Er det mer ugress enn kultivert gress? Er det vann opphopning i enkelte områder? Er det over veksten av planter? Har gresset misfarget i gul eller brun? Disse observasjonene bør bemerkes å pin punkt årsaken til problemene.

Undersøke egenskapene til torv og jord

Undersøke egenskapene til torv og jord. Spade ut en kile av torv og ta en prøve av jord. Observer roten vekst av gress, siden en dårlig utviklet torv er en indikasjon på enten næringsutarming av en sykdom. En sunn torv viser voksende skudd og grønne fargede blader. Røttene skal nå en lengde på 4 til 5 inches, og bør ha nye voksende røtter, for det å bli betraktet som sunt.

Den tekke lag bør også bli undersøkt

Hvordan analysere plenen profil. Undersøke egenskapene til torv og jord.
Hvordan analysere plenen profil. Undersøke egenskapene til torv og jord.

Den tekke lag bør også bli undersøkt. Den bør ikke overstige? Tommer i dybden, og bør ha en svampaktig føler, ellers, er det behov for de-tekking. Dette er for å tillate luft å flyte fritt og for vann og næringsstoffer for å bli tatt i tilstrekkelig.

Inspiser for tilstedeværelsen av insekter. Mens meitemark er et velkomment syn, insektene blir skadedyr når de befolker og spise opp plenen.

Deretter inspisere jordtype og dybde

Deretter inspisere jordtype og dybde. En god plen må ha et minimum av seks inches av sandholdig leirjord jord. Hvis jorden er for kompakt, så det er behov for å bryte den opp for å tillate rotvekst og vanninntrenging.

Teste jord

Teste jord. Det er godt å ha jord testet for mulig næringsutarming. En jord test kit kan kjøpes, eller du kan ha noen teste din jord. Dette vil hjelpe deg å avgjøre hva slags gjødsel du bruker, hvis det er nødvendig, eller om en annen type jord trenger å bli lagt til plenen din.

Reparere dreneringssystem

Den tekke lag bør også bli undersøkt. Deretter inspisere jordtype og dybde.
Den tekke lag bør også bli undersøkt. Deretter inspisere jordtype og dybde.

Reparere dreneringssystemet. Hvis det er nødvendig, reparere dreneringssystem. Oppsamling av vann i flekker som bør være tørr er en indikator på et ødelagt rør. Det kan være behov for å erstatte gamle rør eller reparasjon kontakter. Stillestående vann bør fjernes for å unngå avl av mygg og andre skadelige insekter.

Etter å ha tatt all denne informasjonen

Etter å ha tatt all denne informasjonen, avgjøre om det er behov for å sette et lag av jord og renovere plenen. Eller om torv trenger mer næringsstoffer og gjødsel bør legges. Insekt nærvær bør behandles ved å bruke riktig mengde insektmiddel. Naturlige måter å bli kvitt insekter inkluderer planting busker som er Myggmidler.