E2r

Hvordan å vokse morning glory blomster (crimson rambler)

Crimson stjerne eller rambler som folk flest kaller det

Crimson stjerne eller rambler som folk flest kaller det, kan morning glory blomster være en fryd å være vitne i full blomst. Disse plantene produserer blomster av levende farger som blå, rød og rosa. Og siden de er naturlige klatrere, vinranker å være spesifikk, kan de klatre så høyt som 25 meter som forlater bærekonstruksjonen oppslukt med vakre farger.

Det eneste problemet med disse klatrere er at de er ganske delikat

Hvordan å vokse morning glory blomster (crimson rambler). Planting og forberedelser.
Hvordan å vokse morning glory blomster (crimson rambler). Planting og forberedelser.

Det eneste problemet med disse klatrere er at de er ganske delikat. Dette betyr at hvis du har tenkt å vokse morgen herligheter, vil du ha mye på hendene. Likevel vil fruktene av ditt arbeid viser når blomstene kommer i live.

Her er noen ting du bør vite når det vokser morning glory blomster:

  • Planting og forberedelser. Det første trinnet som du bør ta hensyn til når planting din morgen herligheter er utarbeidelsen av frøene. Siden du vil frøene å vokse raskt, i god tid før utbruddet av vinteren, vil du ønsker å stimulere rask spiring. For å gjøre dette, anbefales det å suge frøene i en gryte med varmt vann over natten. I morgen, ta frøene ut og plante dem. Før planting, vil du også ønsker å forberede jorda. Først av, sørg for å velge et punkt på hagen din som har en akseptabel avstand fra hus eller struktur som du ikke vil at planten å klamre seg til. Dernest bør planting området være godt eksponert for solen. Endelig bør jorden være sunt med en dose av kompost i det. Dette vil gjøre frøet spire raskere.
  • Støtte. Siden morgen herligheter er vinstokker i naturen, vil de vokse til ønsket høyde bare hvis det er støtte tilgjengelig. Plassere en teepee over frøplante med trepinner ville være en god støtte for anlegget. Når anlegget begynner å vokse, ta tid til å lære det å klamre ved intertwining den rundt pinnene på støtte. Som det vokser, vil det følge tutelage og vokse høyere langs støtte.
  • Vanning. Teknisk sett kan Morning Glories trives i lav fuktighet områder. De er designet for minimal vanning men det ville være en god idé å vanne dem i minst 3 til 4 ganger i uken, en gang på hver planlagte dag. Når disse plantene modne, trenger du ikke å vanne dem ofte lenger. Omtrent en gang i uken bør gjøre, forutsatt ingen regnet faller.
  • Gjødsling. Økende morgen herligheter kan gjøres uten gjødsling, men noen eksperter er enige om det faktum at å legge noen flytende gjødsel en gang i løpet av sommeren mens de fortsatt er unge kan fremskynde modenhet og skape en sunnere blomst senere.


Som navnet tilsier

Som navnet tilsier, morgen glories fullt blomstrer hver morgen. Teknisk, vil blomstene blomstre rundt 50 til 80 dager fra den dagen planting. Blomstene blomstrer en gang i året bare, så når vinteren kommer, forventer blomstene til å visne og falle av da. Når våren kommer, telle en annen 50 til 80 dager, og du bør se en annen utbruddet av blomster.