E2r

Hvordan å tappe en over bakken pool raskt

Med ukuelig barna kjører rundt og dykke inn din aboveground svømmebasseng, er ting bundet til å bli ekkel i vannet. Så snart du oppdager at vannet blir grumsete, er det tid for en kul forandring. Det betyr, drenering tid!

Uansett størrelsen på over bakken svømmebassenget, kan du enkelt tømme den hvis du følger disse trinnene.

En. Forbered hva du trenger å presses vann fra bassenget. Du kan velge mellom fire snylte utstyr:

Hvordan å tappe en over bakken pool raskt. Ta en vanlig hageslange.
Hvordan å tappe en over bakken pool raskt. Ta en vanlig hageslange.

 • Liten eller mellomstor pumpe.
 • Vakuumpumpe.
 • Solid hageslange.

2. Plasser pumpen i bassenget. De fleste over bakken svømmebassenger tillate deg å plassere en pumpe på midten av bassenget for effektiv snylte av vann. Hvis din over bakken pool er oval, vil det mest sannsynlig ha en "hopper" der pumpen skal plasseres. Se etter disse stedene og sette pumpen der det er ment å deretter gå videre til neste trinn.

3. Rull ut hele lengden av slangen. Pumpen leveres med en slange for å hjelpe vannet sammen mens drenering prosessen pågår. Etter at du har plassert din pumpe skikkelig, er det på tide å rulle ut denne slangen til sin fulle lengde inntil munnen eller åpningen er synlig. La munnen eller åpning hvile på en overflate som er en rimelig avstand fra bassenget.

4. Koble pumpen til den aktuelle kontakten. Sørg for at hendene er tørre når du plugger pumpen i. Så snart det er plugget inn, vil pumpen gjøre sitt arbeid. Hvis du har et stort basseng, dette kan ta en stund så la pumpen for å gjøre sitt arbeid mens du tar vare på andre ærend.

Hvis du ikke har en pumpe, og du har til Shell ut penger til å leie en, kan du prøve denne billig metode for drenering vann fra over bakken pool.

Aktiverer vannet. Cinch slangen.
Aktiverer vannet. Cinch slangen.

Slik gjør du:

 1. Ta en vanlig hageslange. Fest hodet som er ment å gå inn i en kran.
 2. Ta den andre enden av hageslange. Plasser denne på midten av bassenget.
 3. Aktiverer vannet. La vannet renne i et helt minutt.
 4. Cinch slangen. Om et par meter fra der slangen er på kranen ville være perfekt for cinching det å stanse strømmen av vann. Hvis du ikke kan cinch det, kan du bare bøye denne slik at vannet umiddelbart slutter å renne.
 5. Lukk kranen. Å stoppe vannet strømmer deretter fjerne slangen som er festet til den.
 6. Ta frittliggende slangen fra kranen. Umiddelbart plasser slangen lavere enn bassenget slik at vannet kan begynne å strømme fra den i bakken. Husk at slangen må være lavere enn høyden av bassenget slik at vannet kan riktig renne ut.
 7. Løsne cinch eller unbend slangen. Når dette er gjort, vil vannet begynne å renne sakte fra bassenget.
 8. Gjenta fremgangsmåten dersom drenering prosessen stopper.

Dekke bassenget hvis du ikke har tenkt å re-fyll den med vann like etter drenering ender for å hindre feil, blader og skitt fra å okkupere den tomme plassen. Ikke holde tom for lenge skjønt. Eksponering for sol og vind vil skade materialet av bassenget.