E2r

Hvordan å stryke silkebokser

Når du bestemmer deg for å stryke silkebokser

Når du bestemmer deg for å stryke silke boksere, er det viktig at du vet at silke er en svært delikat stoff. Den er følsom for varme, slik at det lett kan skades med noen feil i rulleprosessen. Men du kan unngå at dette skjer til boksere så lenge du kjenner de rette teknikker for å stryke den. For å hjelpe deg med å komme i gang, sjekk ut disse tipsene for stryking silkebokser:

Hvordan å stryke silkebokser. Still strykejernet opp med riktig varme innstillingen.
Hvordan å stryke silkebokser. Still strykejernet opp med riktig varme innstillingen.

  • Still strykejernet opp med riktig varme innstillingen. Som du vet, er silke aldri et materiale for middels eller høy varme jern innstilling. En høy varme vil ødelegge stoffet til poenget med å gi bokserne et brent hull eller svekke stoffet til slutt. Derfor er det best å definere strykejernet til lavest mulig innstilling å starte rulleprosessen. Hvis jern har automatisk innstilling, sett den på rayon eller silke innstilling.
  • Stryke på feil side av silke boksere. Ta oppmerksom på at det ikke er lurt å stryke riktig side av boksere. Med følsomheten av stoffet for å varme, kan det lett miste sin glans med litt varme. Derfor er det best å slå boksere innsiden ut for prosessen med stryking.
  • Plasser boksere på brettet. Kategorisk plassere boksere på en strykebrett for en mer praktisk og enklere rulleprosessen. Hvis du ikke har et styre, et flatt underlag som kan stå jernet varme vil være et godt alternativ.
  • Test jernet på silke boksere. Finn et skjult område av boksere der du kan perfekt teste kvaliteten på varmen av jern. I tilfeller silke blir for skinnende eller for varmt etter pressen, senke ned innstillingen. Ellers øke innstillingen litt høyere. Fortsett med resten av oppgaven bare når innstillingen er nok for stoffet.
  • Stryke boksere. Husk å stryke shorts feil side opp. Beveg jernet opp og ned hver etappe av bokserne både foran og bak. Men det er også mulig å stryke boksere på høyre side. Bruk en pressekonferanse klut til å gå i mellom silke boksere og jern når du trykker på boksere. Denne måten, er varmen meget regulert når den når overflaten av silkestoff. Videre tar ikke oppmerksom å sprøyte vann på stoffet fordi det kan gi våte flekker til overflaten.
  • Henge boksere nøye. Få en kleshenger og sette boksere på den. Denne måten, vil de boksere kjøle ned for å være klar for lagring eller bruk. Gjøre denne prosessen nøye, slik som å bevare glatthet og helse på boksere. Brett den til slutt hvis du holder den i skapet i stedet bruker det.


Hvis du lenge trodd at silkebokser må bare renses

Hvis du lenge trodd at silkebokser må bare renses, er det på tide for deg å vurdere stryke dem. Dette vil spare deg for mye penger, spesielt at du ikke trenger å betale ekstra for en tørr rengjøring. Med et par slag av en jern, kan du sørge for at silke boksere er alltid på sitt aller beste.