E2r

Hvordan å splatter male vegger

Et stort hus med ingen maling høres ut som "kjedelig". Du kan male veggen og velg fra allment tilgjengelig farge maling, men du trenger å leie en profesjonell til å gjøre jobben. I dag, folk er nå i stand til å male veggene på egenhånd, noe som gjør det fullt av liv og attraktive. Splattering veggene blir mote av abstrakte fans, dekorere sine vegger med svært karakteristiske design. Siden splattering maling er gjort i en fri form måte, er det ingen spesiell eller riktig måte å skape den. Den gode ting om det er at du er dekorere veggene dine og gjør deg mer kreativ og mer fantasifull.

Grunnleggende ting du må klargjøre følgende:

Hvordan å splatter male vegger. Grunnleggende ting du må klargjøre følgende.
Hvordan å splatter male vegger. Grunnleggende ting du må klargjøre følgende.

  • Bokser med maling
  • Gamle ark med papir
  • En rekke pensler 'størrelser
  • Trakt,
  • Ballonger
  • Fillete klær
  • Sprayflasker eller selv vann pistol

Du må sikkert beskytte gulvet mot Flyaway maling så dekker gulvet med gamle ark og taket, så vel, hvis det ikke kommer til å bli malt. Du bedre dekke kroppen også, som hansker og gamle klær for ikke å ha problemer med å fjerne maling i deg.

Den mest kjente måten splattering maling er ved hjelp pensel. Eksperiment i splatter maleri ved å benytte forskjellige størrelser og former av børster. Hver og en skulle følge annerledes så fortsette å male veggen slik det fascinerer deg, fordi eksperimentering er viktig nøkkel til en god sprutet vegg.

Å gjøre bruk av dine ballonger

Å gjøre bruk av dine ballonger. Du må sikkert beskytte gulvet mot flyaway maling så dekker gulvet med gamle ark og taket, så vel, hvis det ikke kommer til å bli malt.
Å gjøre bruk av dine ballonger. Du må sikkert beskytte gulvet mot flyaway maling så dekker gulvet med gamle ark og taket, så vel, hvis det ikke kommer til å bli malt.

Å gjøre bruk av dine ballonger, fyll den opp med maling ved hjelp av en trakt. Bind ballongen opp og tilfeldig kaste inn i veggen. En annen idé er ved å feste ballongene i veggen og deretter kaste dart på dem for å spre maling, hvis lage hull vil være helt fint for deg.

Nå er det sprute flaske og vannpistol tur til å bli brukt i splattering. Før du fyller den ut med maling, sjekk den første ved å sette vann og vite om det spray fra en lang avstand. Det hvis er, vel det er et godt valg. Fyll den opp nå med maling, teste den på første i de gamle ark, deretter forsiktig splatter inn på veggen med dine ønskede utseende og teknikk.

Prøv å eksperimentere med dine gamle eller fillete klær ved å dyppe den malingen, bla veggen, samme som det du gjorde med pensler. Hva splatters ser ut, avhenger av størrelsen og mengden av stoff og maling du vil bruke.

En annen utmerket måte å splatter er ved å bruke mønstre. Det så enkelt siden du kan bruke dagligdagse gjenstander funnet i omgivelsene til konturer å splatter. Ett eksempel kan du lage en blomst ved hjelp av en flat formet blomst fra hagen din. Du legger ut eller feste den til veggen, fortsetter splattering og når malingen har tørket opp, kan du nå fjerne blomsten. Det vil forlate et omriss av en blomst i veggen.

Alltid huske at mulighetene er uendelige. Med din kreativitet og dristighet i tankene, forventer et stort arbeid foran oss.